Sport

Angajatul FCU 1948 care a fost bătut și înjunghiat în centrul Craiovei a fost reținut de poliție. Reacția lui Adrian Mititelu. Update

Poliția din Craiova a deschis o anchetă după ce un angajat al clubului FCU, care purta un echipament cu însemnele acestuia, a fost bătut și înjughiat luni seară.
30.12.2022 | 18:21
Angajatul FCU 1948 care a fost batut si injunghiat in centrul Craiovei a fost retinut de politie Reactia lui Adrian Mititelu Update
Un angajat al FCU Craiova 1948, care avea însemnele clubului pe îmbrăcăminte, a fost agresat și înjunghiat de un grup de tineri.
ADVERTISEMENT
30-12-2022
16:25

Adrian Mititelu îl dă afară pe angajatul care și-a înscenat agresiunea

La scurt timp după ce poliția l-a reținut pe angajatul clubului FCU Craiova 1948 care și-a înscenat agresiunea, patronul Adrian Mititelu a anunțat că acesta va fi dat afară.

”În detenție, am cunoscut fel și fel de oameni. În majoritatea cazurilor, în spatele acestora, se ascunde o dramă. Am încercat să ajut cât de mult am putut. Acestei persoane, implicate în acest caz, i-am oferit șansa unui nou început.

I-am oferit un loc de muncă decent plătit și multe alte lucruri necesare pentru a-și asigura existența. Din păcate, uneori, atunci când vrei sa faci bine, de fapt îți faci ție rău. Deși am fost avertizat cu privire la colaborarea cu astfel de persoane, am preferat totuși să cred că poate profita de o nouă șansă. Însă, din păcate, m-am înșelat.

Individul în cauză s-a comportat cum nu se poate mai rău. Evident că un astfel de gest nu poate fi tolerat și mă dezic total de astfel de oameni. Un astfel de individ nu mai are ce căuta în curtea noastră”, a declarat Mititelu, pentru Gazeta Olteniei.

29-12-2022
22:20

Victima ar fi înscenat toată agresiunea

Angajatul clubului FCU Craiova 1948, care a acuzat că a fost bătut și înjunghiat de suporteri ai echipei Universitatea Craiova pentru că purta însemnele formației, a fost arestat de polițiști.

Conform Oltenia TV, bărbatul în vârstă de 36 de ani și-ar fi înscenat toată agresiunea pentru a se apropia de patronul Adrian Mititelu, cu care a fost coleg de penitenciar.

 

”În continuarea cercetărilor privind evenimentul din seara zilei de 26 decembrie a.c., prin care un bărbat de 36 de ani, din județul Vaslui, a sesizat că ar fi fost înjunghiat, de persoane necunoscute, pe o stradă din municipiul Craiova, în seara zilei de 29 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au dispus reținerea bărbatului de 36 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare.

În urma sesizării depuse de bărbat, din seara zilei de 26 decembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Craiova au întreprins un complex de activități investigativ-operative, audieri de martori și vizionări de imagini de pe camerele de supraveghere, din zona comiterii faptei, bărbatul nefiind observat în zonele pe care acesta le-a indicat polițiștilor.

În fapt, acesta este bănuit că a reclamat în mod fals agresiunea din seara zilei de 26 decembrie, inducând în eroare organele judiciare.

Cel în cauză a fost întrodus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, urmând ca în cursul zilei de mâine, 30 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul emis de IPJ Dolj.

Luni seară, un angajat al lui FCU 1948, îmbrăcat cu un echipament cu însemnele clubului, a fost victima unui atac în plină stradă. Bătut și înjughiat în abdomen, acesta este, acasă, în afara oricărui pericol, potrivit spuselor președintelui clubului patronat de Adrian Mititelu, Marcel Pușcaș,

Bărbatul a fost agresat verbal de 4-5 tineri, după care aceștia au recurs la violențe

Incidentul consemnat în a doua zi de Crăciun a fost reflectat de colegii de la Editie.ro. Aceștia spun că bărbatul de 36 de ani ”se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, în zona Valea Vlăicii, când a fost abordat de un grup de bărbați.

ADVERTISEMENT

Inițial, aceștia l-au agresat verbal deoarece era îmbrăcat cu un echipament al clubului, proferând amenințări și înjurături la adresa sa, a echipei și a patronului FCU”.

Aceeași sursă menționează că acest conflict a degenerat rapid. Iar tinerii au trecut la corecții fizice. Unul dintre ei folosind și un cuțit pentru a-l lovi în zona abdomenului.

ADVERTISEMENT

Victima a ajuns la spital și a primit îngrijirile necesare. Iar în cursul zilei de astăzi urma să se prezinte la Institutul de Medicină Legală, pentru a obține certificatul medico-legal care să ateste rănile suferite.

Marcel Pușcaș susține că angajatul înjunghiat lucrează în cadrul departamentului de întreținere de la baza sportivă a FC U Craiova și că, în momentul incidentului, nu era în timpul serviciului. În plus, acesta a dezvăluit că, în prezent, victima se află acasă, în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

”Din câte știu, este acasă. Poliția urmează să facă o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Toată lumea e în concediu. Inclusiv el este în concediu.

E în afara oricărui pericol. Angajatul nu era în timpul serviciului. Lucrează la întreținere la baza sportivă”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se știe dacă incidentul a avut legătură cu fanii rivalei din oraș, Universitatea Craiova. Poliția a declanșat însă o anchetă pentru a face lumină în acest caz.

ADVERTISEMENT