Sport

Angajații lui Dinamo, neplătiți, deși au salarii mizere. Se împrumută ca să supraviețuiască! Reacția DDB. Exclusiv

Dinamo are mari probleme financiare, iar angajații clubului sunt cei mai afectați de această situație dezastruoasă. Sunt nevoiți să se împrumute pe unde apucă.
24.01.2023 | 21:00
Angajatii lui Dinamo neplatiti desi au salarii mizere Se imprumuta ca sa supravietuiasca Reactia DDB Exclusiv
Dinamo are nevoie de 1,5 milioane de euro pentru a supraviețui până la 30 aprilie și să primească licența pentru sezonul viitor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, după ce jucătorii au intrat în grevă, iar clubul riscă să nu ia licența dacă nu vor intra în conturile clubului aproximativ 1,5 milioane de euro până la 30 aprilie 2023. Numai că problemele se accentuează din ce în ce mai mult, iar situația angajaților este una dramatică.

Angajații lui Dinamo, nemulțumiți că jucătorii și-au primit un salariu, iar ei au fost ignorați

FANATIK a aflat că nemulțumirile în rândul angajaților lui Dinamo de la Săftica și din cadrul clubului au ajuns la cote maxime.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost deranjați că jucătorii și-au primit un salariu restant, în timp ce ei nu au încasat niciun ban, deși au leafa lor este mult mai mică, unii dintre ei figurând pe cartea de muncă și cu 2.000 de lei.

Angajați, doctor, maseur, kinetoterapeut, toți au rămas cu ochii în soare, iar din informațiile FANATIK au fost nevoiți să se împrumută de unde au putut ca să mai supraviețuiască o lună.

ADVERTISEMENT

Eduard Galan, vocea DDB, promite să rezolve aceste probleme în scurt timp

Contactat de FANATIK, Eduard Galan, președintele DDB, a vorbit despre această problemă: „S-au strâns 2.000 de lei prin licitarea unui tricou al lui Bordușanu, grupurile s-au mobilizat și ele. Pe un grup de Telegram s-au mai strâns 2.000 de lei. 

Programul DDB a ținut steagul sus și a rezolvat o parte și din probleme de la Săftica. S-au plătit facturile la utilități și vom ajuta în continuare.

ADVERTISEMENT

Vom rezolva în această săptămână și cu salariile angajaților. Membrii se implică. Schimbă întrerupătoare, pun becuri, trimit cafea, carne și ce mai e nevoie”, a fost răspunsul fanilor-acționari.

FANATIK a dezvăluit problemele și nemulțumirile de la Săftica

Situația angajaților lui Dinamo este una din ce în ce mai dificilă. În cadrul personalului de la Săftica au avut loc mai multe epurări pe finalul anului trecut, iar în cantonamentul lui Dinamo nu mai există femeie la curățenie și s-au făcut concedieri și la spălătorie chiar înainte de Sărbători.

ADVERTISEMENT

Tot din rațiuni economice, Ovidiu Burcă locuiește la Săftica de când a preluat-o pe Dinamo, alături de 15 jucători și administratorul bazei, Iustin Maximilian.

ADVERTISEMENT