Sport

Ovidiu Burcă, aproape să plece de la Dinamo! Ce s-a întâmplat la Săftica, la discuția dură cu șeful Vlad Iacob. Reacția antrenorului pentru Fanatik. Update exclusiv

Tensiunile de la Dinamo cresc pe zi ce trece. Discuția de la Săftica a antrenorului Ovidiu Burcă cu administratorul Vlad Iacob a fost plină de reproșuri.
10.01.2023 | 18:36
Ovidiu Burca aproape sa plece de la Dinamo Ce sa intamplat la Saftica la discutia dura cu seful Vlad Iacob Reactia antrenorului pentru Fanatik Update exclusiv
Ovidiu Burca asista din tribuna la meciul de handbal masculin dintre Dinamo Bucuresti si SC Magdeburg, din cadrul grupelor Ligii Campionilor, desfasurat in Sala Polivalenta-Ioan Kunst Ghermanescu din Bucuresti, joi 15 septembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
10-01-2023
19:59

Reacția lui Burcă pentru Fanatik: „Nu există ruptură între mine și Vlad Iacob!”

După publicarea materialului, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a cerut un drept la replică. Tehnicianul spune ca nu există disensiuni între el și Vlad Iacob, dar evită să vorbească despre probleme reale ale clubului. Iată mai jos dreptul la replică solicitat de Ovidiu Burcă:

„Bună seara!

În ceea ce privește articolul publicat astăzi de catre dumneavoastră, va rog sa îmi acordati dreptul la replica și sa publicați de îndată următoarea declarație:

‘Dezmint categoric informațiile conform cărora ar exista o ruptura între mine și Vlad Iacob. Nu a existat nicio discuție aprinsa între mine și acesta și nu exista disensiuni între noi. Comunicarea dintre noi este excelenta și lucram împreună foarte bine, în ciuda problemelor clubului. Am o relație buna cu toți cei implicați azi la Dinamo și sper sa se găsească cât mai repede cea mai buna soluție pentru viitorul clubului’.

Vă mulțumesc anticipat” – Ovidiu Burcă.

Dinamo s-a reunit luni, 9 ianuarie, după vacanța de Sărbători. Jucătorii au efectuat vizita medicală, dar nu s-au putut încă antrena din cauza problemelor care există la cantonamentul de la Săftica.

Ovidiu Burcă, la un pas să plece de la Dinamo! Discuție tensionată cu administratorul Vlad Iacob în cantonamentul de la Săftica

Iar aceste probleme s-au acutizat în perioada de pauză, pe finalul anului trecut, când s-au făcut anumite epurări în personalul care se ocupa de Săftica. Dar principalele nemulțumiri ale lui Ovidiu Burcă și ale jucătorilor pleacă de la bani.

ADVERTISEMENT

Marți, 10 ianuarie, Ovidiu Burcă și administratorul Vlad Iacob au avut o discuție dură și lungă la Săftica. S-a lăsat cu multe reproșuri. Din informațiile FANATIK, Ovidiu Burcă a pus cărțile pe masă transmițând că e dispus să plece dacă nu se rezolvă nimic din lucrurile promise.

Concret, sunt două luni de întârziere la salarii, iar jucătorii sunt tot mai nemulțumiți. Străinii își pot depune oricând memorii. Jucătorii români „au mârâit” încă de la vizita medicală, când au oferit interviuri la INMS.

ADVERTISEMENT

Veteranii Patriche și Neluț Roșu au declarat că au făcut Sărbătorile fără a primi bani de la Dinamo, bătându-i de fapt obrazul lui Vlad Iacob! Acesta le promisese după 3-3 cu Slobozia în Cupă că le virează bani înainte de Revelion, dar nu s-a ținut de cuvânt!

La Săftica nu mai e femeie la curățenie, s-au făcut epurări și la spălătorie! Unde se va antrena Dinamo

Nu doar problemele financiare grave l-au determinat pe Ovidiu Burcă să izbucnească în fața lui Vlad Iacob. Cunoscut ca un tip care a pus capul jos și a încercat să rezolve situația din punct de vedere sportiv, Burcă pare la capătul răbdării.

ADVERTISEMENT

Iar izbucnirea sa are legătură cu ce a găsit la Săftica. În acest moment în cantonament nu mai e femeie la curățenie. Mai mult, șefii cu făcut epurări și la spălătorie, fiind concedieri înainte de Sărbători.

În aceste condiții, echipa nu s-a antrenat la Săftica și urmează să o facă începând de miercuri, 11 ianuarie, la Buftea. S-ar fi pregătit și marți la Buftea, dar acolo a avut loc amicalul Farul – FC Argeș 4-1, două dintre formațiile rămase în țară pentru perioada dinaintea reluării SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă e deranjat și de faptul că a căzut victimă colaterală în noul război Vlad Iacob – Răzvan Zăvăleanu!

Un amănunt de culise extrem de important care l-a deranjat foarte tare pe antrenorul lui Dinamo este noul război Vlad Iacob – Răzvan Zăvăleanu. Război în care Ovidiu Burcă a devenit, oarecum, victimă colaterală.

Din informațiile obținute de la apropiați ai tehnicianului, acesta s-a simțit „folosit” de Vlad Iacob atunci când a fost rugat recent să participe la o emisiune la Radio Dinamo. Este emisiunea care a declanșat noua dispută din club, dintre administratorul special Vlad Iacob și administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Iacob susține că, pentru salvarea lui Dinamo, cea mai bună soluție e un nou plan de reorganizare. Răzvan Zăvăleanu și RTZ merg pe varianta apelului la planul respins deja de justiție, prin care PCH să devină acționar majoritar.

  • 7 milioane de euro sunt datoriile actuale ale lui Dinamo, care ar putea fi reduse la 1,5 milioane de euro dacă va fi aprobat un nou plan de reorganizare
  • 24 de puncte are Dinamo condusă de Ovidiu Burcă în Liga 2, fiind la două lungimi de locul 6, ultimul de play-off, cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat
ADVERTISEMENT