News

Angajatul unei primării din Gorj, mutat în holul instituției, cu tot cu birou. ”În fiecare zi, petrecea o doamnă profesoară”

De mai bine de un an și jumătate, un angajat al unei primării din județul Gorj trăiește un adevărat calvar.
09.12.2023 | 16:03
Angajatul unei primarii din Gorj mutat in holul institutiei cu tot cu birou In fiecare zi petrecea o doamna profesoara
Un angajat al primăriei Săcelu, jud Gorj, a fost pedepsit de edil să lucreze în hol / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Digi24 / Radio Infinit
ADVERTISEMENT

Scandal de zile mari la primăria localității gorjene Săcelu, acolo unde un angajat susține că este victima edilului, din ordinul căruia a ajuns să fie evacuat din biroul pe care-l ocupa.

Bărbatul obligat să muncească în hol este tatăl viceprimarului

Dumitru Almăjanu, care lucrează de peste 20 de ani la Primăria Săcelu, spune că a ajuns să își desfășoare activitatea în condiții inumane. El a fost scos în holul instituției, cu birou cu tot. Cum zona respectivă nu este încălzită, bărbatul a ajuns să lucreze acoperit cu pături și îmbrăcat gros.

ADVERTISEMENT

La mijloc ar fi o răfuială politică, crede Almăjanu, al cărui fiu este viceprimar în localitate. Chiar și așa, el se consideră o victimă a primarului, care nu ține cont de vârsta și experiența lui.

“Stau și chinui aici de un an jumătate, sunt o victimă. O victimă a primarului care și-a bătut joc de mine. Tot mă ține aici în frig, cu pături”, acuză Dumitru Almăjanu, care spune că nu mai poate îndura frigul de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Primar Săcelu: ”Nu ești în frig cu pături”

“Nu ești în frig cu pături, nu ești în frig. Ești la relații cu publicul și e normal să fii acolo”, îi răspunde primarul, care susține că nu are nimic cu angajatul său, în afara faptului că acesta nu prea își face treaba.

Edilul din Săcelu a explicat pentru Digi24 că spațiul din clădirea primăriei este limitat, așa că a trebuit să facă câteva mutări. Așa s-a ajuns ca Almăjanu să fie ”sacrificat”, însă considerentele ar fi fost strict profesionale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, omul dispărea de la serviciu, pentru a conduce o doamnă până în stația de autobuz, susține Gheorghe Dumitrelea, primarul din Săcelu. Așa că a luat decizia să-l izoleze față de ceilalți angajați.

“El, în fiecare zi, mergea în stația de autobuz și petrecea o doamnă profesoară. La ora 11 dispărea din primărie. Programul este de 8 ore. 8 ore trebuie să ne facem atribuțiile de serviciu”, a mai spus primarul conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Edilul, acuzat că și-a lovit secretara

Gheorghe Dumitrelea nu este la primul conflict pe care-l are cu subalternii din primărie. Potrivit presei locale, edilul este acuzat că a lovit secretara generală din instituție. Femeia și-a scos certificat medico-legal și a făcut plângere la poliție. Edilul susține că nu a atins-o pe femeie.

ADVERTISEMENT
Tags: