Sport

Angel di Maria, declarație surprinzătoare despre accidentarea lui Messi: “Este mult mai bine că s-a întâmplat acum”

Angel di Maria este unul dintre cei mai apropiați jucători de Messi, din lotul Argentinei. Fotbalistul a explicat de ce accidentarea lui Messi a picat la momentul potrivit.
25.03.2024 | 10:38
Angel di Maria declaratie surprinzatoare despre accidentarea lui Messi Este mult mai bine ca sa intamplat acum
Lionel Messi și Angel di Maria se înțeleg foarte bine și în afara terenului. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Argentinei, Leo Messi, a fost lăsat în afara lotului pentru cele două partide amicale programate în aceste zile. Fotbalistul lui Inter Miami a avut o accidentare musculară care l-a făcut să rateze acțiunea campioanei mondiale.

Explicația lui di Maria

Coleg de națională cu Messi și un prieten apropiat, Angel di Maria, este de părere că lipsa fotbalistului cu opt Baloane de Aur a fost un lucru pozitiv pentru echipa Argentinei. Marcatorul din finala mondialului din 2022 a explicat și de ce.

ADVERTISEMENT

“Leo este o lipsă imensă pentru naționala Argentinei, este clar. Faptul că îl avem pe cel mai bun fotbalist din istorie în echipa noastră și ne putem antrena și juca alături de el este cel mai bun lucru pentru noi.

Este păcat pentru că s-a întâmplat să fie accidentat pentru aceste două meciuri amicale. Însă, noi a trebui să ne calmăm și să fim calmi pe durata acestor zile, când am pregătit partidele cu El Salvador și Costa Rica.

ADVERTISEMENT

Trebuie să luăm partea bună a lucrurilor. Este mult mai bine că s-a întâmplat acum să ne lipsească și o să fie bine la Copa America”, a declarat Angel di Maria, conform goal.com.

Probleme musculare pentru Messi

Leo Messi a suferit o accidentare în urmă cu o săptămână, în timpul unei partide din Cupa Campionilor CONCACAF. Starul argentinian a suferit o leziune la mușchiul ischiogambier care l-a făcut să rateze și ultimele două partide de la echipa de club.

ADVERTISEMENT

Campioana mondială entitre, Argentina, a susținut sâmbătă primul amical programat, împotirva celor din El Salvador. Echipa antrenată de Lionel Scaloni a învins fără probleme, cu scorul de 3-0, naționala din El Salvador.

Argentina conducea încă de la pauză cu 2-0. Golurile marcate de argentinieni au fost marcate de Cristian Romero (16), Enzo Fernandez (42) și colegul lui Drăgușin de la Tottenham, Giovani Lo Celso (52).

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea joc amical pentru argentinieni va avea loc marți, 26 martie. “Pumele” vor juca împotriva celor din Costa Rica. Naționala Argentinei se pregătește pentru a-și apăra trofeul Copa America, competiție care va începe în luna iunie.

ADVERTISEMENT