Sport

Anghel Iordănescu a dat verdictul după FC Voluntari – FCSB 1-2: ”E deja campioană”

Anghel Iordănescu a fost prezent în tribune la meciul FC Voluntari - FCSB 1-2 și crede că ”roș-albaștrii” se pot considera deja campioni.
01.03.2024 | 01:02
Anghel Iordanescu a dat verdictul dupa FC Voluntari  FCSB 12 E deja campioana
Anghel Iordănescu a fost prezent în tribune la meciul FC Voluntari - FCSB 1-2 și crede că ”roș-albaștrii” se pot considera deja campioni. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După o primă repriză modestă în care a fost condusă cu 1-0, echipa lui Elias Charalambous a ieșit mult mai montată în partea secundă și a întors soarta partidei în doar 5 minute cu golurile lui Florinel Coman.

Anghel Iordănescu, reacție neașteptată după FC Voluntari – FCSB 1-2

Cunoscut ca fiind un om care nu se aventurează în pronosticuri, Anghel Iordănescu a surprins la finalul întâlnirii FC Voluntari – FCSB 1-2, din etapa a 28-a din SuperLiga, când a vorbit decretat că vicecampioana României nu mai poate fi ajunsă în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

”Chiar am înghețat. Chiar dacă am stat la oficială, a fost destul de frig. În privința jocului… Sunt trei puncte importante câștigate de FCSB și trei puncte mari pierdute acasă de Voluntari. Chiar dacă Voluntari a pierdut jocul, a fost activă.

A intrat la pauză în avantaj, în ciuda faptului că FCSB a avut posesia. Repriza a doua în 10 minute FCSB reușește să întoarcă rezultatul, cred eu și cu contribuția celor trei jucători introduși în partea secundă.

ADVERTISEMENT

E o victorie importantă. În mod special aportul cel mai mare l-a avut Florinel Coman. Ricardinho i-a dat spațiu lui Florinel la primul gol, la al doilea, Turda l-a însoțit. Eu cred că FCSB e deja campioană”, a declarat Iordănescu.

Coman l-a egalat pe Olaru în clasamentul golgheterilor

Florinel Coman a avut o evoluție încântătoare în meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, iar Gigi Becali a vorbit despre viitorul jucătorului. Patronul a promis că-i va face salariu foarte mare dacă nu va pleca în străinătate.

ADVERTISEMENT

După ce a marcat două goluri și a adus o victorie importantă pentru FCSB, atacantul Florinel Coman a făcut o afirmație neașteptată prin care a transmis un mesaj puternic pentru colegii săi, dar și pentru adversari.

Cu ”dubla” reușită în meciul din deplasare cu FC Voluntari, Florinel Coman l-a egalat în fruntea clasamentului golgheterilor pe coechipierul său Darius Olaru, ambii având acum câte 14 goluri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a răbufnit la adresa a 3 jucători după victoria de la Voluntari. Principalii fotbaliști luați în vizor au fost Luis Phelipe și Octavian Popescu. Acestora li s-a alăturat Mihai Lixandru, care după mai multe meciuri bune, a intrat în dizgrația patronului.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - Petrolul Ploiești