Sport

Declarație războinică a lui Florinel Coman după FC Voluntari – FCSB 1-2: ”Trebuie să călcăm pe cadavre ca să luăm titlul!”

Florinel Coman a reușit o ”dublă” în meciul FC Voluntari - FCSB 1-2 și a avut un mesaj războinic pentru principalele contracandidate la titlu.
29.02.2024 | 23:24
Declaratie razboinica a lui Florinel Coman dupa FC Voluntari  FCSB 12 Trebuie sa calcam pe cadavre ca sa luam titlul
Florinel Coman a reușit o ”dublă” în meciul FC Voluntari - FCSB 1-2 și a avut un mesaj războinic pentru principalele contracandidate la titlu. Sursă foto: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După o primă repriză modestă în care au fost conduși cu 1-0, ”roș-albaștrii” au ieșit mult mai montați în partea secundă și au întors soarta partidei în doar 5 minute cu golurile celui mai bun jucător.

Florinel Coman, mesaj puternic după FC Voluntari – FCSB 1-2

La finalul întâlnirii FRC Voluntari – FCSB 1-2, din etapa a 28-a din SuperLiga, atacantul Florinel Coman a făcut o declarație neașteptată prin care a transmis un mesaj puternic pentru colegii săi, dar și pentru adversari.

ADVERTISEMENT

”Un meci întors de echipă. Un meci pe care l-am tratat superficial în prima repriză, am fost lipsiți de curaj, de determinare, am pierdut mijlocul terenului. A schimbat tactica la pauză și i-a ieșit, chiar e tare.

O seară perfectă, să spunem, dar trebuia să ne facem meciul ușor din primele minute. E bine că am știut să gestionăm pe parcursul meciului, nu am căzut psihic. Sunt bine din punct de vedere medical.

ADVERTISEMENT

Revederea cu Sebastian Colțescu a fost grea la început, apoi a devenit mai prietenos. Urmează un meci greu cu Petrolul, cum a fost și astăzi. Visul nostru este de a deveni campioni, așa că trebuie să călcăm pe cadavre”, a declarat Coman.

Coman, dedicații speciale la goluri

Cu ”dubla” reușită în meciul din deplasare cu FC Voluntari, Florinel Coman l-a egalat în fruntea clasamentului golgheterilor pe coechipierul său Darius Olaru, ambii având acum câte 14 goluri.

ADVERTISEMENT

În minutul 48, Florinel Coman a restabilit egalitatea printr-un gol spectaculos, din interiorul careului, la care portarul Jesus Fernandez nu a avut nicio șansă. Cinci minute mai târziu, același Coman a avut o cursă superbă spre poarta lui FC Voluntari și a reușit să trimită balonul în plasă cu un șut la colțul lung.

După gol, atacantul roș-albaștrilor i-a dedicat reușita lui Alexandru Pantea, acesta fiind proaspăt operat la picior. Totodată, Coman a dedicat ”dubla” și familiei sale, făcând un semn către camerele de luat vederi.

ADVERTISEMENT

După o prestație modestă în prima repriză, antrenorul Elias Charalambous a efectuat nu mai puțin de trei schimbări la pauza meciului cu FC Voluntari. I-a scos pe Luis Phelipe, Octavian Popescu și Mihai Lixandru, locul lor fiind luat de David Miculescu, Baba Alhassan și Eduard Radaslavescu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: „1,78” este cota pentru „total goluri FCSB: peste 1,5” la meciul FCSB - Petrolul Ploiești