Sport

Liga 2 Casa Pariurilor, etapa 3 play-off & play-out. CSA Steaua – Poli Iași 2-2. Fostul atacant al Rapidului a făcut linişte în Ghencea. Video

Vezi aici Dinamo - Oțelul și CSA Steaua - Politehnica Iași precum și Gloria Buzău - Unirea Dej, care au loc în etapa 3 din play-off-ul Ligii 2.
11.04.2023 | 20:54
Liga 2 Casa Pariurilor etapa 3 playoff  playout CSA Steaua  Poli Iasi 22 Fostul atacant al Rapidului a facut liniste in Ghencea Video
ADVERTISEMENT
11-04-2023
15:27

CSA Steaua - Politehnica Iași 2-2 (Chunchukov 45, Chipirliu 71 / Vojtus 13, 85)

Vezi aici cele mai importante faze

FINAL DE MECI. Derby-ul care închide runda a treia din play-off, CSA Steaua – Poli Iași, s-a încheiat 2-2. Ca urmare a acestui rezultat, moldovenii rămân pe primul loc în Liga 2 Casa Pariurilor, cu 45 de puncte, unul mai mult decât echipa lui Daniel Oprița.

Min. 85: GOOOOOOOOOL, Poli Iaşi! Jakub Vojtus, fostul atacant al Rapidului, face “dubla” cu o lovitură de cap şi egalează pe tabelă: 2-2. 

Min. 71: GOOOOOOOOOL, Steaua! Chipirliu înscrie pentru 2-1 după ce fundaşii adverşi au dat pe lângă minge. 

Start în repriza secundă! 

Min. 45 – GOOOL CSA Steaua!!! Chunchukov restabilește egalitatea cu o lovitură de cap de la 7 metri după un corner executat de Adi Popa.

Min. 13 – GOOOL Politehnica Iași!!! Hlistei dă o pasă pe culoar pentru Vojtus și acesta deschide scorul cu un șut de la 12 metri.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul CSA Steaua – Politehnica Iași.

  • CSA Steaua: Iancu – Drăghici, Beța, Mihăescu, Ilie – Ad. Popa, Matei, Ș. Pacionel, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu. Rezerve: Dincă – Sabău, Corbu, Oroian, E. Pacionel, Bărbulescu, Raicu, Enceanu, Trică. Antrenor: Daniel Oprița.
  • Politehnica Iași: Brînză – Martac, Plămadă, Katanec, Finica – Itu, Marchioni, Roman – Hlistei, Vojtus, Musi. Rezerve: Jankov – Kouadio, Tincu, Ștefanovici, Telcean, Mogoș, Cristea, R. Ion, Dumitru. Antrenor: Leo Grozavu.
08-04-2023
08:51

Gloria Buzău - Unirea Dej 0-0

Vezi aici toate fazele video importante.

FINAL DE MECI. Rezultat excelent pentru Dinamo. Gloria Buzău și Unirea Dej au remizat și i-au permis formației antrenate de Ovidiu Burcă să ia avans în clasament. 

flashscore

Min. 90+4: Unirea Dej ratează șansa să dea lovitura la ultima fază. Blaj trimite șutul dintr-o poziție bună doar pe centrul porții. 

Min 75: Cea mai mare ocazie de gol îi aparține lui Pandele. Șutul fotbalistului de la Gloria Buzău lovește puternic bara transversală. 

Min. 56: Boiciuc are o acțiune individuală de excepție încheiată cu un șut de la 17 metri respins de Răilean. 

Min. 6: Lopez șutează de la mare distanță de poartă, iar balonul trece mult pe lângă țintă. 

Min. 1: Partida a început!

Gloria Buzău: Stoian – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Șuteu – Gaitan, Lopez – Lazăr, Alexandru, Angelov – Boiciuc. Rezerve: Rusu – Marku, Cârstocea, Godwin, Blejdea, Munteanu, Greu, Pandele, Uțiu. Antrenor: Adrian Mihalcea.

Unirea Dej: Răilean – Gîț, Chira, Pop Daniel, Roș – Călugăr, Cătinean, Militaru, Matiș – Pop Adrian, Pop Alexandru. Rezerve: Chindriș – Vlad, Fulga, Buta, Maftei, Blaj, Burdeț, Pop Andrei, Cherecheș. Antrenor: Dragoș Militaru. 

08-04-2023
08:09

Rezultatele zilei în play-out-ul din Liga 2 Casa Pariurilor

  • Concordia Chiajna – CS Dumbrăvița 3-1 (Petkovski 30, 34, Ivanovski 85 / Ghinescu 48)
  • CS Șelimbăr – CSM Slatina 2-0 (Gele 19, Luca 24)
  • Csikszereda – Metaloglobus 2-1 (Kovacs 13, Stancic 20 / Huiban)
  • Ripensia – Viitorul Tg. Jiu 1-1 (Butnărașu 55 / Țegle 45+1)
  • Unirea Slobozia – Politehnica Timișoara 1-2 (Marincu 5)
  • Unirea Constanța – Progresul Spartac 0-9 (Lixandru 6, Radu 29, Marica 32, Șandru 33, 57, Tudorache 54, Stanciu 60, 79, autogol Moroz 84)

flash

07-04-2023
19:29

Cum arată clasamentul din Liga 2

Clasamentul din Liga 2. Sursă foto: flashscore.ro
Clasamentul din Liga 2. Sursă foto: flashscore.ro
07-04-2023
19:28

Dinamo - Oțelul Galați 3-0 (Ghezali 62, 87, Țîră 90+5)

VEZI TOATE FAZELE IMPORTANTE

Min, 90+6: Fluier final! Dinamo se impune lejer, scor 3-0, în fața Oțelului Galați, Lamine Ghezali fiind omul meciului și reușind pentru prima dată în carieră o „dublă”.

Min. 90+5: Gol Dinamo! Bani centrează din lovitură liberă, iar Cătălin Țîră reia în plasă cu o lovitură de cap.

Min. 87: Gol Dinamo! Ghezali reușește „dubla”!

Min. 62: Gol Dinamo! Bani îl lansează excelent pe Ghezali, iar atacantul nu ezită și înscrie.

Min. 23: Ratare uriașă pentru Dinamo! Același Amzăr dă peste

Min. 22: Dinamo lovește bara! Șutul lui Amzăr lovește bara.

  • Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, Neluț Roșu, Dani Iglesias – Iulian Roșu, Lamine Ghezali, Ahmed Bani. Rezerve: Dujmovic, Bena, Țîră, David Irimia, Valentin Borcea, Alexandru Irimia, Alin Șerban, Alexandru Pop, Andrei Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă
  • Oțelul Galați: Dur-Bozoancă – Andrei Rus, Sîrghi, Yabre, Panait – Cisotti, Zivulic, Gorovei – Mitoi, Cîrjan, Ursu. Rezerve: Pop, Nedelea, Scocîlcă, Neagu, Chirițoiu, Nica, Jardan, Adăscăliței, Fatai. Antrenor: Dorinel Munteanu
07-04-2023
14:51

Politehnica Iaşi se va pregăti la Mogoşoaia pentru meciul cu CSA Steaua

Clubul Politehnica Iaşi a anunţat că echipa se va pregăti la Mogoşoaia pentru meciul cu CSA Steaua, programat marţi, 11 aprilie, de la ora 19:00, în play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor.

”Din cauza lipsei terenurilor practicabile din Iaşi, conducerea clubului a hotărât ca echipa şi staff-ul tehnic să plece mâine dimineaţă (n.r. – sâmbătă) la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Acolo, elevii lui Leo Grozavu vor avea cele mai bune condiţii de pregătire pe terenuri cu iarbă naturală a jocului de marţi cu Steaua. La baza care aparţine de FRF alb-albaştrii se vor antrena până luni, inclusiv”, a precizat Poli Iaşi într-un mesaj postat pe Facebook.

 

În perioada vineri, 7 aprilie – marți, 11 aprilie au loc partidele din cadrul etapei 3 atât din play-off-ul cât și din cele două grupe de play-out ale Ligii 2. Cum toate privirile sunt ațintite permanent asupra meciurilor care vor stabili echipele care vor juca la anul în SuperLiga precum și cele două formații care se vor bate la baraj cu locurile 13 și 14 din SuperLiga în dublă manșă, eivdent câ în prim plan se află jocurile Dinamo – Oțelul Galați și CSA Steaua – Politehnica Iași, dar și partida Gloria Buzău – Unirea Dej poate avea importanță pentru locul 4.

Dinamo – Oțelul Galați și CSA Steaua – Politehnica Iași sunt partidele vedetă ale etapei 3 din play-off-ul Ligii 2

Liga 2 se află la momentul ei maxim de intensitate ca interes din momentul în care s-a terminat sezonul regulat și campionatul s-a despărțit în cei doi poli, play-off și play-out. Lupta pentru promovare, odată ce CSA Steaua nu are nici acum drept de a urca pe prima scenă pentru că este club departamental, este foarte interesantă, cu Politenhica Iași, Oțelul Galați dar cu Dinamo apărută pe turnantă foarte amenințător.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea Dinamo – Oțelul este un meci de șase puncte, de care pe care, pentru că Oțelul are acum patru puncte peste câini, dar o victorie a bucureștenilor, deloc imposibilă, ar reduce ecartul la o singură lungime și ar introduce clar echipa antrenată de Ovidiu Burcă în ecuația calificării directe.

PLAY – OFF etapa 3

Vineri, 7 aprilie, ora 20:30

  • Dinamo – Oțelul

Sâmbătă, 8 aprilie, ora 12:30

  • Gloria Buzău – Unirea Dej

Marți, 11 aprilie, ora 19:00

  • CSA Steaua – Politehnica Iași

PLAY – OUT etapa 3, ora 11:00

  • Concordia Chiajna – CS Dumbrăvița
  • CS Șelimbăr – CSM Slatina
  • Csikszereda – Metaloglobus
  • Ripensia – Viitorul TG. Jiu
  • Unirea Slobozia – Politehnica Timișoara
  • Unirea Constanța – Progresul Spartac
ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partidele Dinamo – Oțelul Galați, CSA Steaua – Politehnica Iași și Gloria Buzău – Unirea Dej din play-off etapa 3 Liga 2

Cum interesul este foarte mare la Liga 2 în proporție de 90 la sută pe meciurile din cadrul play-off-ului nu este nici o surpriză că partidele din play-out nu au căutare nici pentru cele trei televiziuni care dețin drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga 2. Acestea se concentrează sută la sută numai asupra desfășurării etapelor din play-off.

Spectacolul începe vineri seară la București pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 20:30, cu meciul dintre Dinamo și Oțelul Galați, o partidă crucială pentru câini în tentativa lor de a intra în lupta directă pentru primele două locuri nu doar pentru o poziție de baraj. Vineri Gloria Buzău ar trebui să câștige în mod normal acasă contra Unirii Dej iar marți, 11 aprilie, este disputa pentru primul loc, CSA Steaua – Politehnica Iași.

ADVERTISEMENT

Vineri, 7 aprilie

  • ora 20:30 Dinamo – Oțelul Galați (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Sâmbătă, 8 aprilie

  • ora 12:30 Gloria Buzău – Unirea Dej (Digi Sport 1, Orange Sport 1)

Marți, 11 aprilie

  • ora  19:00 CSA Steaua – Politehnica Iași (Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1)

Dinamo – Oțelul Galați, meciul pentru promovare directă, se dispută cu casa închisă

Cel mai interesant meci din cele programate în etapa 3 din play-off-ul Ligii 2 este cel care va avea loc vineri seară la București cu casa închisă, biletele fiind epuizate în mai puțin de trei ore. Este vorba de partida dintre Dinamo și Oțelul. Este foarte important pentru că o victorie a câinilor ar complica mult lucrurile în lupta pentru promovare directă.

Dacă Politehnica Iași, chiar și după ce a făcut numai 1-1 acasă cu Gloria Buzău, rămâne marea favorită la promovarea directă nu la fel stau lucrurile pentru echipa considerată a doua candidată la pasul direct spre SuperLiga. Oțelul are acum patru puncte peste Dinamo dar un eșec în meciul direct ar reduce distanța la un singur punct iar alb-roșii ar deveni și ei favoriți la accesul direct. Un egal ar mai da lui Dinamo șanse, dar nu foarte mari iar eșecul ar însemna un pas aproape decisiv pentru Oțelul.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua – Politehnica Iași, orgolii pentru fotoliul de lider în play-off-ul Ligii 2

CSA Steaua – Politehnica Iași este partida pentru a vedea care echipă merită să fie prima în play-off. Bucureștenii joacă doar pentru a termina în primele două locuri, pentru a-și putea încasa primele de obiectiv iar ieșenii au avans foarte mare peste Dinamo, 9 puncte și deși nu e matematic se pot considera cu un picior și jumătate promovați în prima divizie.

CSA Steaua vine după eșecul cu 3-2 de la Galați și va intra pe teren decisă să tranșeze duelul cu moldovenii pentru a reveni pe prima poziție. Chiar dacă nu poate promova echipa lui Daniel Oprița trebuie să demonstreze câ este cea mai bunâ din Liga 2 și câ fârâ acea interdicție ar fi promovat la pas.

ADVERTISEMENT