Sport

Adi Popa a început războiul psihologic înainte de CSA Steaua – Dinamo: ”Ei sunt șapte echipe cu același nume prin toate ligile, mai puțin în prima”

Deși mai este o săptămână până la derby-ul CSA Steaua - Dinamo, Adi Popa a început războiul psihologic și a lansat un atac violent la adresa rivalilor.
11.04.2023 | 23:20
Adi Popa a inceput razboiul psihologic inainte de CSA Steaua  Dinamo Ei sunt sapte echipe cu acelasi nume prin toate ligile mai putin in prima
Deși mai este o săptămână până la derby-ul CSA Steaua - Dinamo, Adi Popa a început războiul psihologic și a lansat un atac violent la adresa rivalilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ”militarii” au scos doar un punct în partida de pe teren propriu, cu Poli Iași, scor 2-2, gândul acestora este mai degrabă la întâlnirea de săptămâna viitoare cu ”roș-albii”.

Adi Popa l-a pus la punct pe Ovidiu Burcă înainte de CSA Steaua – Dinamo

La finalul meciului cu Poli Iași și înaintea derby-ului CSA Steaua – Dinamo, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, Adi Popa a ținut să-i răspundă ironic lui Ovidiu Burcă, cel care consideră că FCSB este continuatoarea de drept a Stelei.

ADVERTISEMENT

”La fel ca la ei… sunt șapte Dinamo cu același nume. Măcar la noi este o singură Steaua, o singură echipă cu acest nume. La ei sunt șapte, prin toate ligile, mai puțin în prima. Sunt curios, dacă ar fi fost la Slatina, ar fi spus același lucru despre dreptul nostru în play-off?

Era o echipa susținută de primărie. De ce n-a spus acest lucru când era acolo? Sunt normale, astea sunt declarațiile înaintea meciului. Încearcă să ne enerveze, dar nu plecăm urechea la așa ceva. Sunt sigur că toți jucătorii vor da totul pe teren.

ADVERTISEMENT

Vrem victoria, nu ne interesează scorul. Să marcăm mai mult decât ei. Vom vedea ce atmosferă va fi. Fanii ne-au spus de când am intrat în play-off că trebuie să câștigăm meciurile cu Dinamo, altceva nu le pasă. Sper să fie plin stadionul. Nimic nu poate fi mai frumos. Am înțeles că s-au vândut deja 8.000 de bilete”, a declarat Adi Popa.

Interes maxim pentru derby-ul din Ghencea

Derby-ul dintre CSA Steaua și Dinamo a fost reprogramat pentru data de marți, 18 aprilie, de la ora 19:00. Jandarmeria Română a făcut o cerere către FRF în care a cerut ca partida să fie mutată, deoarece în aceeași zi se dispută partida dintre FCSB și Farul.

ADVERTISEMENT

Deși a exclus revenirea la Dinamo, Cristi Borcea a rămas aproape de clubul din Ștefan cel Mare. Întrebat despre derby-ul cu CSA Steaua, fostul finanțatorul al ”câinilor” a avut o reacție necontrolată.

Suporterii lui Dinamo au sunat mobilizarea prin intermediul Peluzei Cătălin Hîldan, pentru primul derby din Ghencea împotriva lui CSA Steaua București. PCH a primit 5.000 de bilete, iar acestea se dau deja ca pâinea caldă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat planul cincinal pe care Eugen Voicu și avocatul Andrei Nicolescu vor să-l pună în practică cât mai rapid. Probabil chiar din sezonul viitor, care poate regăsi Dinamo chiar în SuperLiga de fotbal! Cei doi nu au de gând să bage bani la Dinamo, dar intenționează să cedeze toate cele peste 80 la sută acțiuni pe care le dețin unor oameni de afaceri în schimbul a 8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT