Sport

Anghel Iordănescu atacă strategia celor de la CSA Steaua: ”Poate și-au dorit procese cu Gigi Becali”

CSA Steaua va evolua, cel puțin, în următorii doi ani în eșalonul secund al României, iar Anghel Iordănescu consideră că acest lucru este un eșec administrativ al celor care conduc clubul Armatei.
23.06.2021 | 08:16
Anghel Iordanescu ataca strategia celor de la CSA Steaua Poate siau dorit procese cu Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, anunța, imediat după promovarea echipei de fotbal în Liga 2, că aceasta va avea drept de promovare în primul eșalon la finalul viitorului campionat, 2021/2022.

Însă, conducătorii echipei Armatei nu au reușit să schimbe forma de organizare la timp și, conform Legii Sportului din România, nicio echipă de drept public nu poate promova în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu: ”E greu de înțeles ce vor cei de la CSA Steaua”

Anghel Iordănescu este una dintre legendele echipei Armatei. Ca fotbalist și antrenor acesta a cucerit nu mai puțin de 15 trofee cu gruparea din Ghencea.

Fostul selecționer al României mărturisește că este dezamăgit de turnura pe care au luat-o lucrurile, de la reînființarea echipei de fotbal a CSA Steaua, pe care o vedea din nou o forță.

ADVERTISEMENT

”E greu de înțeles ce vor cei de la CSA Steaua. Acest club înseamnă pentru mine totul. Dacă ar fi să răspund într-un cuvânt: incompetență sau poate și-au dorit altceva, anume un interes financiar… procese cu Gigi Becali, cu palmares, cu nume… în sfârșit.

Până și marele Minister al Apărării să nu credeți că poate să meargă la infinit cu acest sprijin financiar. Ei ar trebui să ia o decizie și să caute ce au promis că vor face. Acest proiect nu se poate opri aici.

ADVERTISEMENT

Eu cred că nu au avut o ofertă, dar după un an de zile, după ce va stagna în divizia B, probabil vor găsi o soluție. Altfel, și-au bătut joc de pasiunea celor ce susțin Steaua sau au încercat să scoată niște bani de la Gigi Becali”, a declarat Anghel Iordănescu, la Digisport.

Fanii „militarilor” arată și e cu degetul înspre conducere

CSA Steaua a avut 28 zile la dispoziție pentru a schimba forma de organizare juridică, însă formalitățile nu au fost îndeplinite.

ADVERTISEMENT

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, nu e de acord și consideră că doar dreptul sportiv ar trebui să primeze, iar Steaua va evolua în Liga 1 dacă la finalul sezonului se va clasa pe primele două locuri.

Fanii steliști s-au săturat și ei de toate promisiunile conducătorilor clubului. Aceștia sunt contrariați și revoltați pentru că echipa lor va fi nevoită să joace cel puțin doi ani în Liga a doua.

Aripa dură a fanilor echipei din Ghencea nu uită că echipa a pierdut alți trei ani în ligile a patra și a treia, lucru pe care îl consideră de neconceput.

Ultrașii sunt nemulțumiți că nu s-a luat nicio decizie clară cu privire la viitorul echipei, de la terminarea campionatului, și consideră că un sezon fără niciun obiectiv este unul ratat.

ADVERTISEMENT