Sport

Anghel Iordănescu, dur cu CFR Cluj după înfrângerea cu FCSB: „ A refuzat fotbalul!”. Ce spune de lupta la titlu

Anghel Iordănescu a criticat prestația fostei campioane CFR Cluj în derby-ul cu FCSB, care a scos-o și matematic din lupta la titlu.
15.05.2023 | 09:49
Anghel Iordanescu dur cu CFR Cluj dupa infrangerea cu FCSB  A refuzat fotbalul Ce spune de lupta la titlu
Anghel Iordănescu a criticat prestația lui CFR Cluj din meciul care a scos-o matematic din lupta la titlu. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediții din SuperLiga, a ieșit matematic din lupta la titlu în urma înfrângerii suferite duminică seara pe „Arena Națională” în derby-ul cu FCSB.

Anghel Iordănescu, dur cu fosta campioană CFR Cluj după derby-ul cu FCSB: „A refuzat fotbalul!”

Cu o prestație absolut dezamăgitoare în anul 2023, dar mai ales în meciurile din play-off, CFR Cluj mai avea doar șanse matematice de a câștiga titlul în acest sezon, pentru a șasea oară consecutiv. Echipa antrenată de Dan Petrescu avea nevoie însă de o victorie pe terenul FCSB-ului, singurul rezultat care o mai menținea în cursă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă era cu sabia deasupra capului, fosta campioană a evoluat din nou foarte slab și nu a pus aproape în niciun moment probleme adversarei sale.

Rezultatul este unul firesc, clujenii nu meritau mai mult, după cum susține și Anghel Iordănescu, antrenorul care a obținut cele mai mari performanțe cu naționala României.

ADVERTISEMENT

„A fost o primă repriză modestă de ambele părți. Cred că în prima parte FCSB-ul a încercat, și-a dorit să joace, dar a avut realizări puține și s-a văzut prezența sa atunci când Coman intra în posesia mingii.

FCSB începe bine jocul în repriza a doua , reușește să deschidă scorul, reușește să aibă și alte acțiuni periculoase, dar, repet, chiar dacă noi ne așteptam să fie un derby, a întâlnit o echipă care a refuzat fotbalul”, a declarat Anghel Iordănescu la finalul meciului de pe „Arena Națională”.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu: „Soarta campionatului se va tranșa etapa viitoare”

În urma victoriei obținută de FCSB în fața lui CFR Cluj și a egalului înregistrat de Farul la Craiova, lupta la titlu a devenit una cu adevărat incendiară. Anghel Iordănescu e de părere însă că soarta titlului va fi decisă duminică, la Constanța.

„Sunt două echipe care se luptă la titlu, Farul Constanța și FCSB, și, din punctul meu de vedere, soarta campionatului se va tranșa la Constanța în meciul următor”, a mai spus fostul selecționer.

ADVERTISEMENT

Constănțenii au un punct avans în clasament în fața „roș-albaștrilor” și o victorie etapa viitoare în meciul direct i-ar face campioni, în timp ce egalul sau un succes al oaspeților ar amâna deznodământul pentru ultima etapă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT