Sport

Anghel Iordănescu și-a luat locul în lojă cu o jumătate de oră înainte de Columbia – România! ”Tata Puiu”, nerăbdător să-și vadă fiul la treabă. Video

Anghel Iordănescu a ajuns la amicalul Columbia - România, disputat la Madrid, cu o jumătate de oră înainte de fluierul de start.
26.03.2024 | 21:35
Anghel Iordanescu sia luat locul in loja cu o jumatate de ora inainte de Columbia  Romania Tata Puiu nerabdator sasi vada fiul la treaba Video
Anghel Iordănescu și-a luat locul în lojă cu o jumătate de oră înainte de România - Columbia! sursa foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Columbia – România este ultimul amical al elevilor lui Edi Iodănescu din această acțiune a echipei naționale. ”Tricolorii” întâlnesc echipa sud-americană pe stadionul Civitas Metropolitano, din Madrid, începând cu ora 21:30.

Anghel Iordănescu, prezent în lojă cu o jumătate de oră înainte de Columbia – România

Chiar dacă mai erau mai mult de 30 de minute până la startul partidei disputate de echipa națională de fotbal a României, Anghel Iordănescu și-a făcut apariția în loja stadionului, fiind nerăbdător să își încurajeze fiul.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a observat că este filmat de jurnaliști, fostul mare selecționer al României a zâmbit relaxat și i-a salutat pe aceștia.

Anghel Iordănescu așteaptă să-l vadă la treabă pe Edi

Mesajul Anghel Iordănescu pentru Edi după ce România s-a calificat la Euro 2024: ”Să nu i se urce la cap”

După ce Edi Iordănescu a calificat România la un nou turneu final, Euro 2024, tatăl său a avut un mesaj în care i-a transmis că trebuie să rămână modest.

ADVERTISEMENT

”Dacă-mi permiteți, să nu i se urce la cap, că nu este mai cunoscut decât mine. E mai bun decât mine, dar nu mai cunoscut. Dar știți de ce. Că eu sunt și general (n.r. – râde)”, a delcarat Anghel Iordănescu.

Anghel Iordănescu, cel mai titrat antrenor al echipei naționale

Anghel Iordănescu, cunoscut drept ”Tata Puiu”, a fost numit selecționerul echipei naționale pe 8 septembrie 1993 și a devenit cel mai titrat antrenor al României în cei cinci ani petrecuți pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Acesta a reușit să califice echipa la două turnee finale ale Campionatului Mondial (1994 și 1998) și la două Campionate Europene, în 1996 și 2016.

Ulterior, Anghel Iordănescu a mai stat pe banca naționalei în două rânduri, între anii 2002-2004 și 2014-2016, fiind antrenorul care a condus România la ultimul turneu final la care a participat, Euro 2016.

ADVERTISEMENT

Echipele de start pentru Columbia – România

COLUMBIA (4-2-3-1): C. Vargas – D. Munoz, Cuesta, Lucumi, Mojica – Lerma, Rios – J. Arias, J. Rodriguez (cpt.), L. Diaz – J. Cordoba
Rezerve: D. Ospina, A. Montero – S. Arias, Castano, Cassierra, Carrascal, Cabal, C. Gomez, Mosquera, Borre, Quintero, Asprilla, Fuentes, Portilla, G. Puerta
Selecționer: Nestor Lorenzo

ROMÂNIA (4-3-3): H. Moldovan – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Opruț – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Moruțan, Alibec, Mihăilă
Rezerve: Niță, Aioani – Manea, Nedelcearu, Cicâldău, Pușcaș, I. Hagi, Drăguș, Man, Racovițan, Sorescu, Olaru, Fl. Coman, Șut, Fl. Tănase
Selecționer: Edi Iordănescu

 

ADVERTISEMENT