Fotbal international

Anglia – Senegal 3-0, în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022. Henderson, Kane și Saka aduc calificarea. Video

Anglia obține calificarea în sferturile de finală după 3-0 cu Senegal, goluri marcate de Henderson, Kane și Saka. Urmează o super confruntare cu Franța.
04.12.2022 | 20:52
Anglia  Senegal 30 in optimile de finala de la Campionatul Mondial 2022 Henderson Kane si Saka aduc calificarea Video
Harry Kane dublează avantajul englezilor.
ADVERTISEMENT
04-12-2022
20:20

Anglia - Senegal 3-0 (Henderson 39, Kane 45+3, Saka 57)

Vezi aici meciul în format LIVE VIDEO

Min. 90+4. Britanicii nu au mai forțat în ultima jumătate de oră. Final de meci, victorie clară pentru Anglia.

Min. 57: GOOOL Anglia! 3-0! O nouă fază de atac școală pentru Anglia. Saka finalizează fără emoții, din pasa lui Foden.

Min. 46: A început repriza a doua.

04-12-2022
19:00

Anglia - Senegal 2-0 (Henderson 39, Kane 45+3). Avantaj clar după prima repriză.

Vezi aici meciul în format LIVE VIDEO

Min.45+3: GOOOL Anglia. Contraatac letal al britanicilor, finalizat de Harry Kane din pasa lui Fodden.

Min.41: Harry Kane îl deschide pe Bukayo Saka în careu, dar șutul acestuia trece peste poartă.

39: GOOOL Anglia. Acțiune în banda stângă, Bellingham este deschis în careu, pasează perfect în spate, pentru Henderson, care îndeplinește o simplă formalitate.

Min.32: O eroare în defensiva engleză este speculată de echipa Senegalului. Boulaye Dia șutează către colțul lung, dar Pickford salvează.

Min.23: Ismaila Sarr este găsit excelent în careu și șutează peste poartă. Jucătorii africani au cerut și henț la Stones, dar analiza VAR a confirmat că nu existau circumstanțe de penalty.

Min.15: Posesie zdrobitoare a Angliei (71%-29%), dar nu am avut vreun șut către poartă.

Min.1: Start meci.

04-12-2022
18:04

Echipele de start la Anglia - Senegal

Anglia: Pickford (Everton) – Walker (Manchester City), Stones (Manchester City), Maguire (Manchester United), Shaw (Manchester United) – Henderson (Liverpool), Rice (West Ham), Bellingham (Dortmund) – Saka (Arsenal), Kane (Tottenham), Foden (Manchester City). Rezerve: Pope, Ramsdale – Alexander-Arnold, Coady, Dier, Gallagher, Grealish, Maddison, Mount, Phillips, Rashford, Trippier, Wilson. Selecționer: Gareth Southgate.

Senegal: E. Mendy (Chelsea) – Sabaly (Betis Sevilla), Koulibaly (Chelsea), Diallo (Leipzig), Jakobs (Monaco) – I. Sarr (Watford), N. Mendy (Leicester), Ciss (Rayo Vallecano), Diatta (Monaco) – Ndiaye (Sheffield United) – Dia (Salernitana). Rezerve: S. Dieng, Gomis – Ballo-Toure, Cisse, Diedhiou, B. Dieng, P. Gueye, Jackson, Loum, F. Mendy, Name, N’Diaye, P. Sarr. Selecționer: Aliou Cisse.

Atacantul Raheem Sterling a fost scos din lot pentru acest joc din cauza unor probleme de familie apărute recent. O parte a presei britanice a anunțat chiar că jucătorul a plecat de urgență în Anglia.

Meciul Anglia – Senegal are loc duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul optimilor de finală ale turneului final de CM din Qatar. Anglia a câştigat Grupa B fără înfrângere, cu 7 puncte, iar Senegal a învins pe Ecuador, în decisivul din ultima etapă, şi a terminat a doua în Grupa A după Olanda.

Anglia – Senegal, în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2022

Anglia – Senegal este cel de-al patrulea meci din optimile de finală în care evident naţionala Albionului are statutul de mare favorită. Nu va fi un meci uşor, pentru că Senegal, deşi l-a pierdut pentru acest turneu pe starul Sadio Mane, mai are totuşi jucători de valoare, cum ar fi fundaşul central Koulibaly, omul care a marcat golul victoriei cu Ecuador.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Anglia şi Senegal

Confruntarea Anglia – Senegal se desfăşoară duminică, 4 decembrie, de la ora 21:00 pe stadionul “Al Bayt” din oraşul Al Khor, unde s-a jucat primul meci al turneului final. Cele 40.000 de locuri vor fi acoperite de spectatorii proveniţi în mare majoritate dintre fanii englezi şi mai puţin din Senegal.

Pe stadionul “Al Bayt” au mai avut loc meciurile Maroc – Croația 0-0, Anglia – SUA 0-0, Spania – Germania 1-1, Olanda – Qatar 2-0 şi Costa Rica – Germania 2-4. După optimea Anglia – Senegal urmează, pe 10 decembrie, un sfert de finală și, pe 14 decembrie, o semifinală.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Anglia – Senegal se joacă duminică 4 decembrie, de la ora 21:00,  şi va fi televizată în direct şi în exclusivitate pe postul TVR 1 O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

Va fi o nouă zi cu cer senin şi mult soare în Qatar, ceva obişnuit pe durata turneului final şi în general pentru cea mai mare parte a anului în această ţară din Golf. Temperatura nu va depăşi la amiază 29 de grade, dar la ora 21:00 vor fi cu trei grade mai puţin.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Amglia – Senegal, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Şi acest meci va face, neîndoielnic, subiectul pariurilor de toate tipurile pe succesul Angliei sau pe număr de goluri. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Anglia şi Senegal

Ce absenţe au Anglia şi Senegal

Naţionala Angliei nu are nici o problemă de lot înaintea partidei din optimi cu “Leii din Taranga”, pentru că singurul jucător care nu se mai află în Qatar este Ben White, căruia i s-a dat drumul pentru existenţa unor probleme personale grave, dar el nu era unul dintre oamenii de bază pentru Gareth Southgate.

ADVERTISEMENT

Mult mai neplăcute sunt lucrurile pentru selecţionerul Senegalului, Aliou Cisse, care se vede nevoit să joace acest meci deosebit de greu fără doi oameni foarte importanţi, slăbind astfel vizibil forţa echipei. Este vorba de doi mijlocaşi, Idrissa Gueye, un excelent închizător de la Everton, şi de Cheickhou Kouyate, de la Nottingham Forest.

Salvadorianul Barton la al treilea meci arbitrat în Qatar

Dacă nu aţi auzit până acum despre un renumit arbitru din San Salvador pe nume Ivan Barton aţi avut ocazia de a-l vedea în acţiune pe durata turneului final al CM din Qatar, unde va conduce în optimea de finală Anglia – Senegal al treilea meci! A mai fost delegat în etapa 1 în Grupa E la surpriza Germania – Japonia 1-2 şi în etapa a 2-a în grupa G la partida Brazilia – Elveţia 1-0.

După ce au ratat optimile din 2018 din cauza clasamentului “fair-play”, pare potrivit și meritat ca cel care le-a fost căpitan în optimile din 2002, Aliou Cissé, să fie la conducere la exact doi ani după ce eroul din victoriile Senegalului împotriva Franței și Uruguayului în 2002, Papa Bouba Diop, a murit prematur.

Cote la pariuri

Este normal ca şi casele de pariuri să meargă în direcţia victoriei Angliei, dar cota de 1,55 arată că totuşi nu va fi o partidă facilă. Şansă dublă X2 are cotă de 2,50, iar un gol marcat de africani ajunge la cota de 1,65. Şi cota pentru over 1,5 e mai joasă, doar 1,35, semn că se aşteaptă goluri.

Aceasta este prima întâlnire dintre cele două echipe naţionale. Anglia îşi aminteşte şi acum de emoţiile avute de naţionala Albionului la turneul final din Italia 1990, când a trecut la mare luptă în sferturi de Camerun, după ce a fost condusă, graţie magiei atacantului Garry Lineker.


  • 1,38 este cota Superbet pentru “PsF 1” în Anglia – Senegal. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT