Life

Animalul pe care o femeie l-a găsit în bradul de Crăciun. A rămas șocată: “Sunt literalmente speriată”

O femeie a găsit un animal sălbatic în bradul de Crăciun. A trăit șocul vieții sale când l-a văzut. Și-a relatat experiența pe rețelele de socializare.
07.12.2023 | 16:42
Animalul pe care o femeie la gasit in bradul de Craciun A ramas socata Sunt literalmente speriata
Ce animal se afla în bradul femeii. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

O femeie a avut parte de o experiență la care nu s-ar fi așteptat niciodată. În bradul de Crăciun, din casă, a găsit un animal sălbatic și s-a speriat foarte tare. Șocul pe care l-a simțit l-a relatat apoi pe conturile sale de socializare, uimindu-și admiratorii.

Ce animal sălbatic a găsit o femeie în bradul de Crăciun

Brett Ingram, o tânără în vârstă de 29 de ani, din Texas, s-a trezit cu un animal sălbatic în bradul de Crăciun, mai exact cu un oposum. Nu știe cum acesta a pătruns în locuință și crede că se afla de mai multă vreme în brad, deoarece a tot auzit zgomot, dar nu a acordat importanță la început.

ADVERTISEMENT

Abia în clipa în care oposumul a strănutat Brett Ingram și-a întors mai atentă privirea către brad. Inițial a văzut doar o coadă de șobolan ieșind dintre crengi. Deși s-a speriat, a decis să se apropie mai mult și așa a descoperit că nu era un șobolan, ci un oposum.

”Sunt literalmente speriată în acest moment. Habar nu am cum a ajuns acest oposum în casa mea și în bradul meu. Știam foarte multe despre oposum și despre cum sunt atât de greșit înțeleși”, a detaliat Brett admiratorilor săi de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound – Brett

Se spune despre oposumi că sunt purtători de rabie, dar tânăra din Texas a dat asigurări, după ce s-a consultat cu un specialist, că ”rareori sunt purtători”, deoarece sunt marsupiali, adică au o temperatură mai scăzută decât a celorlalte mamifere.

”Oposumul trebuie să fi fost aici de cel puțin două zile. Bradul a fost împodobit cu aproximativ 10 zile înainte ca eu să-l găsesc în el, așa că nu a fost vorba de faptul că s-a ascuns în cutie”, a mai precizat Brett.

ADVERTISEMENT

Oposumul, eliberat în natură. Femeia îngrijește doi pitoni și o șopârlă

Deși mai are în casă animale sălbatice, adică doi pitoni, o șopârlă, o pisică și trei câini, Brett s-a gândit să-l scoată în mediul său natural pe cel care i-a pătruns în locuință. Atât ea, cât și partenerul ei, iubesc animalele, iar dacă oposumul ar fi fost un pui, cu siguranță l-ar fi păstrat. Nu a fost ușoară ”misiunea” de a-l elibera.

”Nu era agresiv, nu sâsâia, nu dădea semne că mă va ataca, așa că am încercat și m-am descurcat singură. Amândoi suntem iubitori de animale. Cred că dacă oposumul ar fi fost pui, probabil că l-am fi păstrat

ADVERTISEMENT

Fața lui pare mică, dar era mare – era la fel de mare ca a pisicii mele, iar pisica mea este foarte mare. Nu voia să se întoarcă afară, dar pentru siguranța lui, trebuia să o facă”, a mai explicat Brett Ingram.

ADVERTISEMENT
Tags: