Sport

Ante Roguljici a marcat de ziua lui în Universitatea Craiova – FC Argeș! Colegii l-au sărbătorit în vestiar

Marcatorul golului de 2-0 al Universității Craiova, Ante Roguljici, și-a sărbătorit ziua de naștere în vestiarul „alb-albaștrilor”. Mijlocașul croat venit în vara anului 2021 în Bănie a împlinit 26 de ani.
12.03.2022 | 17:34
Ante Roguljici a marcat de ziua lui in Universitatea Craiova  FC Arges Colegii lau sarbatorit in vestiar
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Universității Craiova, Ante Roguljici, a avut parte de o zi de naștere fericită pe „Ion Oblemenco”. Formația din Bănie s-a impus la scor de neprezentare în fața argeșenilor, iar croatul a marcat al doilea gol al confruntării în minutul 83, din centrarea lui Nicușor Bancu.

„Juveții” s-au impus fără probleme cu FC Argeș, scor 3-0, în prima etapă din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. După victoria de pe teren propriu, oltenii sunt la un singur punct distanță față de FCSB, echipa care ocupă poziția secundă a clasamentului, însă cu un meci în minus față de formația lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Ante Roguljici, sărbătoritul Universității Craiova din meciul cu FC Argeș

Mijlocașul croat al Universității Craiova și-a sărbătorit ziua de naștere în vestiarul din stadionul „Ion Oblemenco”. Acesta a marcat pentru a doua oară în poarta argeșenilor în acest sezon, însă de data aceasta golul a venit în ziua aniversării sale de 26 de ani.

La sfârșitul meciului, Universitatea Craiova a postat pe pagina sa oficială de Facebook reacția lui Ante „RoGOLjic” la golul marcat și atmosfera creată de colegii săi în vestiarul „juveților”. Pentru croat este a treia reușită în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Mă simt fericit să înscriu de ziua mea, e un sentiment frumos, dar mare parte din tot ce simt este datorită faptului că am câștigat al șaptelea meci la rând. Mergem mai departe, colectăm puncte, apoi vom vedea ce se va întâmpla. Fiecare meci este important și ne dorim să câștigăm de la primul până la ultimul joc. Mai sunt încă nouă meciuri de jucat, le vom aborda pe rând și vom vedea”. a declarat Ante Roguljic.

Andrei Prepeliță ar vrea să își ia revanșa în finala Cupei României: „Sperăm să fim noi supriza acestei ediții”.

Tânărul tehnician al argeșenilor nu s-a arătat mulțumit de evoluția eleviilor săi din meciul cu Universitatea Craiova. Acesta spune că acestă înfrângere din play-off trebuie să fie ca și un avertisment pentru jucătorii săi, înaintea celorlalte partide.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi a început prost, dar nu trebuie să facem o tragedie din asta. Dușul acesta rece e bine-venit pentru noi după euforia intrării în play-off. Au fost prea entuziasmanți la acest meci, a intervenit și oboseala după deplasarea de la Botoșani și drumul până la Craiova”. a spus Prepeliță.

Seria de meciuri fără înfrângere pentru FC Argeș s-a încheiat în Bănie, însă Andrei Prepeliță speră să îi aibă șansa să îi întoarcă rezultatul fostului său antrenor, Laurențiu Reghecampf, în finala Cupei României. FC Argeș va juca cu FC Voluntari în semifinale, în schimb ce Universitatea Craiova se va confrunta cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Da mi-aș dori să ajung în finală. Normal ca mi-aș dori să îmi iau revanșa în finală. Cupa e diferită, tocmai de asta se întâmplă și suprize și sperăm să fim noi supriza acestei ediții”. a declarat Andre Prepeliță la sfârșitul meciului cu Universitatea Craiova.

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 1,93 este cota pentru „GG-ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT