Life

Dancing on Ice – Vis în doi, cel mai nou show de la Antena 1. Nouă vedete se vor duela pe gheață

Antena 1 se pregătește să lanseze un nou show. ”Dancing on Ice – Vis în doi” este un concurs în care vedetele noastre se vor duela pe gheață, în pași de dans, alături de patinatori profesioniști.
20.01.2022 | 13:41
Dancing on Ice  Vis  in doi cel mai nou show de la Antena 1 Noua vedete se vor duela pe gheata
ADVERTISEMENT

Anul 2022 vine cu un nou show pentru trustul Intact. Antena 1 se pregătește de lansarea celei mai noi emisiuni de tip concurs.

Antena 1 lansează ”Dancing on Ice-Vis în doi”

În primăvara lui 2022, Antena 1 aduce în fața telespectatorilor ”Dancing on Ice-Vis în doi”, o emisiunea prin care nume cunoscute din showbiz își vor etala talentul la dans pe gheață, alături de patinatori profesioniști.

ADVERTISEMENT

Conform comunicatului emis de trustul Intact, în emisiunea ce va apărea în grila din primăvară, nouă nume cunoscute vor accepta provocarea de a dansa în direct, săptămânal, alături de parteneri profesioniști în ale patinajului artistic.

Cuplurile vor lupta pentru îndeplinirea unui vis

În încercarea de a impresiona juriul, dar și pe cei din fața micului ecran, cele nouă perechi vor munci până la epuizare pentru a pune pe ringul înghețat dansuri memorabile, totul pentru a îndeplini un vis, aceasta fiind miza concursului.

ADVERTISEMENT

De la săptămână la săptămână, cuplurile se vor strădui să pună în scenă noi stiluri de dans, prin care să îmbine armonios mișcările de bază ale dansului pe gheață cu elementele artistice.

Emisiunea-concurs ”Dancing on Ice – Vis în doi” de la Antena 1 promite să epateze prin muzică, dans, energie, culoare, costume senzaționale și mișcări pe măsură.

ADVERTISEMENT

Noul format preluat de trust-ul Intact se bucură deja de un succes colosal la nivel internațional. În Marea Britanie, Italia, Chile și alte țăti, patinatorii și vedetele au transformat spectacolul în unul dintre cele mai bine cotate show-uri TV de prime-time.

Alte proiecte ce se vor difuza la Antena 1

Până la începerea show-ului de dans, Antena 1 revine cu un nou sezon din emisiunea matrimonială ”Mireasa”. Simona Gherghe va prezenta, începând cu 22 ianuarie, alți tineri dornici de căsătorie.

ADVERTISEMENT

Ulterior, postul va difuza și partea a treia din serialul ”Adela”, cea care va avea premiera pe data de 27 ianuarie, atunci când toată lumea va afla adevărul poveștii din casa ”Andronicilor”.

Între timp, s-a dat startul și filmărilor pentru cea de-a 17-a parte a emisiunii de transformări ”Te cunosc de undeva”. Noul sezon va veni cu modificări, la cârma emisiunii fiind Alina Pușcaș și Pepe, înlocuitorul lui Cosmin Șeleși.

ADVERTISEMENT
Tags: