Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Antrenorul care e gata să revină la FCSB și să rezolve problema licenței: “Chiar sunt amic cu Gigi Becali”. Video exclusiv

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, nu ar spune nu unei oferte de a antrena FCSB, mai ales că e în relații bune cu Gigi Becali.
11.03.2023 | 14:20
Antrenorul care e gata sa revina la FCSB si sa rezolve problema licentei Chiar sunt amic cu Gigi Becali Video exclusiv
Gigi Becali a vorbit despre noul antrenor de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a antrenat în Ghencea în două perioade diferite, iar oficialul FRF nu exclude o colaborare cu Gigi Becali, așa cum a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Stoichiță, antrenor la FCSB? „Este o provocare!”

Fostul antrenor al FCSB a vorbit despre o ipotetică revenire la FCSB: „De ce nu?! Nu mai sunt eu antrenor acum… Cred că pentru alt antrenor, la ca și pentru mine, este o provocare”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS.

Stoichiță e de părere că nu ar intra într-un conflict cu patronul FCSB și a explicat și de ce: „Cred că aș putea să ne înțelegem. Am un mare avantaj: eu îl cunosc foarte bine și suntem chiar amici. Hai să nu zic prieteni foarte apropiați.

Că niciodată nu a fost să mă duc cu Gigi la petreceri sau altceva… Nu, dar colaborarea noastră a fost mai mult decât bună”, a mai dezvăluit antrenorul la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a ținut să intervină și el în discuție și l-a întrebat pe Mihai Stoichiță: „Dacă FCSB are 2-3-0 în minutul 20, ar mai suna Gigi?”.

Ce spune Dănuț Lupu despre o eventuală colaborare cu Gigi Becali: „Aș sta până în ziua în care m-ar suna”

Dănuț Lupu a fost sincer și a declarat că nici el nu ar accepta intruziunile lui Gigi Becali la echipă: „Aș sta până în ziua în care m-ar suna. M-aș duce în contextul în care aș vorbi cu el. Nu s-au dus așa mulți jucători de la Dinamo la Steaua în anii 90”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a dat mai multe exemple de jucători care au trecut pe la Dinamo și apoi au ajuns la Steaua: „Îți spun eu cine s-a dus: Doboș, Militaru, Prodan a fost la Dinamo să știi și tu. M-am dus de la Dinamo la Steaua. Dănciulescu a fost și el…”. 

Mihai Stoichiță, mesaj pentru Gigi Becali: „Meseria de antrenor o să cadă în derizoriu dacă ne comportăm așa”

Mihai Stoichiță e nemulțumit de ceea ce se întâmplă la FCSB cu Mihai Pintilii și îl avertizează pe Gigi Becali:„Meseria de antrenor o să cadă în derizoriu atunci, dacă ne comportăm în continuare așa. Eu cred că este foarte important ce se întâmplă unei echipe, pentru că este o disperare a autorității. Dialogurile dintre antrenori și patroni din cadrul unor societăți comerciale cum sunt cluburile nu pot fi interzise.

ADVERTISEMENT

Cel mai important rol îl are antrenorul și abilitatea lui de a se descurca în hățișul acestei situații. Abilitatea de a convinge patronul că și opiniile lui sunt foarte importante și trebuie să fie prioritare. Faptul că stai pe un anumit piedestal te ajută foarte mult, dacă nu îl ai… Dacă Gigi spune: ‘Așa vreau eu!’. De discutat poți să discuți, dar nu să impui”.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT