Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anti-dopingul a aprins meciul FC Voluntari – FCSB. Reacția oficială a clubului lui Pandele: ”Dacă era așa, noi eram campioni!” Video exclusiv

Bogdan Bălănescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre cererea pe care clubul său a făcut-o de a se efectua control anti-doping la partida FC Voluntari - FCSB.
11.02.2023 | 08:56
Antidopingul a aprins meciul FC Voluntari  FCSB Reactia oficiala a clubului lui Pandele Daca era asa noi eram campioni Video exclusiv
Bogdan Bălănescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre cererea pe care clubul său a făcut-o de a se efectua control anti-doping la partida FC Voluntari - FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, i-a ironizat pe ilfoveni și a spus că nu este nicio problemă ca jucătorii vicecampioanei României să fie testați, mai ales că gazdele vor plăti toată suma pentru control.

Bogdan Bălănescu, totul despre controlul anti-doping cerut la Voluntari – FCSB

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, directorul general al ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că gruparea sa a cerut control anti-doping la întâlnirea FC Voluntari – FCSB.

ADVERTISEMENT

”Eu nu pot să comentez fiecare știre care apare în presă. Și dacă s-ar fi cerut sau se va cere, lucrurile acestea sunt confidențiale, nu putem să le comentăm în mod public. Controalele antidoping se fac inopinat, că de-aia se numesc controale. Nu o să te anunțe nimeni înainte ‘vezi că venim’.

Dacă ne-am lua după parametri, FC Voluntari ar fi fost campioană. Până în toamnă aveam niște parametri…, dar trebuie să aduni puncte nu să atingi anumiți parametri. Punctele sunt cele mai importante. Noi cu Rapidul am avut 52% posesie și am luat 4 goluri. Nu întotdeauna parametrii sunt edificatori.

ADVERTISEMENT

Sigur, FCSB-ul, și vă aduceți aminte de o bucată bună de timp, a fost foarte bine pregătită fizic, dar nu sunt tehnician să interpretez parametrii. Am văzut că s-a scris în presă că noi ne-am speriat de parametri… Nici vorbă. Poți să alergi foarte mult și să iei două goluri și ai pierdut meciul. Și cu ce te ajută parametrii?”, a declarat Bălănescu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Prețul biletelor a inflamat spiritele înainte de jocul de la Voluntari

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB, din etapa a 25-a din SuperLiga, care se va disputa duminică, 12 februarie, de la ora 20:00, se anunță a fi unul cu scântei, după ce ilfovenii au fost cei care i-au împiedicat pe ”roș-albaștri” să joace în sezonul precedent finala de titlu cu CFR Cluj, după ce au scos o remiză cu ajutorul unui gol marcat din ofsaid.

ADVERTISEMENT

De această dată, pe lângă controlul anti-doping pe care l-ar fi cerut cei de la Voluntari, un alt scandal a ieșit din cauza prețului biletelor. În încercarea de a bloca prezența masivă a fanilor FCSB-ului, conducătorii grupării ilfovene au pus prețuri foarte mari la tichete: 70 de lei.

După ce ultrașii vicecampioanei României au amenințat că vor boicota partida și vor sta în fața stadionului unde vor scanda împotriva lui Florentin Pandele, primarul Voluntariului, și a lui Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, ilfovenii au scăzut prețul biletelor la 30 de lei.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! Luni, marți și vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Ne puteți urmări pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT