Sport

Anton Maglica, declarații îndrăznețe după transferul la CFR Cluj: „Îmi doresc să marchez 20 de goluri!”. Video

Anton Maglica (31 de ani), ultimul transfer al lui CFR Cluj, are planuri mari la campioana României. Primele declarații ale croatului.
15.01.2023 | 14:18
Anton Maglica declaratii indraznete dupa transferul la CFR Cluj Imi doresc sa marchez 20 de goluri Video
Anton Maglica e cotat la 400.000 de euro. Sursă foto: captură Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a decis să îl transfere pe Anton Maglica, în contextul în care Emmanuel Yeboah a fost foarte aproape să plece din Gruia, iar acum concurența este acerbă în atacul ardelenilor.

Anton Maglica vrea să marcheze minim 10 goluri pentru CFR Cluj: „Ar fi frumos”

Jucătorul croat venit de la Apoel Nicosia din postura de jucător liber de contract a fost prezentat oficial la CFR Cluj și a oferit primele declarații pentru suporterii ardeleni.

ADVERTISEMENT


„Sunt foarte fericit că am venit aici. E un club mare, în ultimii cinci ani au fost campioni. Antrenamentele sunt grele, dar trebuie să fiu într-o formă bună. Sunt de câteva zile la CFR. Când ai jucători care vorbesc aceeași limbă este ușor”, au fost primele impresii ale lui Anton Maglica.

Croatul a lucrat cu Dan Petrescu la Guizhou FC, dar și la Kayserispor, iar ăsta e un mare avantaj pentru el: „L-am avut ca antrenor de două ori, în China și Turcia. În China nu a fost așa ușor, dar trebui să dai tot ce ai mai bun”.

ADVERTISEMENT

Maglica, obiective îndrăznețe la CFR Cluj: „Să câștig campionatul, în Europa să mergem cât mai departe”

CFR Cluj nu este deloc o necunoscută pentru Anton Maglica și deja are așteptări mari de la echipă: „Urmăream CFR dinainte, pentru că jucau în cupele europene. Obiectivul meu, să câștig campionatul, în Europa să mergem cât mai departe și să înscriu goluri”.

Pe plan personal, Maglica speră să marcheze un număr impresionant de goluri până la finalul acestui sezon: „Dacă e posibil, îmi doresc să marchez 20 de goluri, dar cred că este dificil. Dacă aș marca 10 goluri ar fi frumos. Îmi doresc să fiu sănătos”, a declarat atacantul pentru CFR Cluj TV.

ADVERTISEMENT

Evaluat la 400.000 de euro conform Transfermarkt, fostul atacant al lui Apoel Nicosia a reușit șapte goluri în 40 de meciuri pentru ciprioți.

Cine este Anton Maglica, noul atacant al lui CFR Cluj

De-a lungul carierei, vârful din Croația a mai jucat la Osijek și Hajduk Split, Apolon Limassol, în Cipru, Guizhou FC, formație din China, și Kayserispor

ADVERTISEMENT

Cel mai bun sezon al său a fost în anul 2019, când a reușit 16 goluri și 5 assist-uri în 21 de meciuri în campionatul Chinei, pentru Guizhou.

Jucătorul de origine bosniacă a semnat cu echipa lui Dan Petrescu până la finalul sezonului, iar înțelegerea lui ar putea fi prelungită în vară dacă va confirma.

ADVERTISEMENT