Fotbal international

Antonella Roccuzzo, muza lui Messi la Mondiale

Antonella Roccuzzo are un rol important în ascensiunea lui Lionel Messi. Arată senzațional, deși a născut de trei ori, și e cea mai cunoscută femeie din Argentina.
03.12.2022 | 08:52
Antonella Roccuzzo a postat o fotografie surprinzătoare cu Messi înaintea meciului Argentina - Franța de la Campionatul Mondial.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi are parte de o susținere importantă în drumul spre titlul mondial cu Argentina. Antonela Roccuzzo și cei trei copii ai săi sunt cei mai mari fani la turneul final din Qatar.

Antonella Roccuzzo, femeia din spatele succesului lui Lionel Messi

Antonella Roccuzzo e o familistă convinsă, iar Lionel Messi are o viață ireproșabilă în afara terenului datorită ei, ceea ce a contribuit la succesul său și la faptul că încă joacă la cel mai înalt nivel deși va împlini 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Superba soție a lui Lionel Messi nu a putut să stea departe de starul Argentinei nici măcar în Qatar, în ciuda restricțiilor din această țară. Antonella a apărut în tricoul Argentinei alături de cei trei copii la toate meciurile „pumelor” de până acum de la Campionatul Mondial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

„Un zâmbet albastru și alb. Hai Argentina!!!”, a scris soția lui Lionel Messi în descrierea postării dinaintea meciului cu Polonia, care a adus calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Fotomodelul argentinian este una dintre cele mai sexy neveste de fotbaliști și deși a născut de trei ori are un fizic de invidiat. Merge la sala non-stop și are un abdomen perfect. Ba, mai mult, chiar se antrenează alături de Lionel Messi.

Antonella Roccuzzzo și Lionel Messi au crescut împreună. Legătura lor nu a putut fi ruptă niciodată

Antonella Roccuzzo și Lionel Messi au copilărit în Rosario, suburbia capitalei Buenos Aires și chiar dacă fotbalistul a plecat la Barcelona, cei doi au rămas foarte apropiați. Ei s-au căsătorit însă abia în vara lui 2017, când au avut parte de ceremonie fastuoasă în Argentina.

ADVERTISEMENT

Antonella e verișoara unuia dintre prietenii din copilărie ai lui Messi, Lucas Scaglia. Fotbalistul îl vizita des pe acesta numai pentru o a vedea pe Antonella, mai ales că era foarte timid.

După ce a studiat odontologia în Argentina, a lucrat în comunicare și s-a mutat la Barcelona alături de Lionel Messi, iar acum se ocupă de creșterea celor trei copii: Thiago, Mateo și Ciro.

ADVERTISEMENT

Antonella Roccuzzo, prietenă la cataramă cu Sofia Balbi, soția lui Luis Suarez

Sexy-argentinianca în vârstă de 34 de ani și-a lansat un brand propriu de încălțăminte alături de Sofia Balbi, soția lui Luis Suarez, de care este foarte apropiată.

Popularitatea Antonellei a atins cote uriașe, mai ales în Argentina. Pe contul oficial de Instagram, „diva” lui Messi are peste 21 de milioane de fani, iar postările sale strâng milioane de aprecieri!

Antonella Roccuzzo l-a sprijinit pe Messi să plece de la Barcelona la PSG, chiar dacă familia se simțea ca acasă în Catalunya, iar la Paris au avut probleme de acomodare.

Familia lui Messi îi va ține pumnii și la meciul cu Australia din optimile de finală de la Campionatul Mondial din Qatar, de sâmbătă, 3 decembrie, ora 21:00.


  • Cota GET’S BET pentru Argentina: 1,22 este cota pentru „1 solist” la Argentina – Australia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT