Sport

Antonio Sefer, desființat după declarațiile despre Chindia – Rapid 2-1: „Nu realizează ce spune” / „Rapid nu e echipă mică?”

Toni Petrea, Helmut Duckadam sau Daniel Stanciu au reacționat după mesajul lui Antonio Sefer de la finalul meciului Chindia - Rapid, încheiat cu victoria dâmbovițenilor.
04.10.2022 | 16:18
Antonio Sefer desfiintat dupa declaratiile despre Chindia  Rapid 21 Nu realizeaza ce spune  Rapid nu e echipa mica
Antonio Sefer, desființat de mai multe voci din fotbalul românesc după discursul dur de la finalul meciului cu Chindia Târgoviște. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște a obținut prima victorie a campionatului chiar în fața lui Rapid București. Dâmbovițenii s-au impus cu 2-1, la capătul unui meci în care au fost anulate 2 goluri, câte unul de fiecare parte.

Antonio Sefer, reacție dură după înfrângerea cu „lanterna roșie”

Autorul singurului gol al giuleștenilor, Antonio Sefer, a reacționat dur la finalul meciului de la Târgoviște. Tânărul fotbalist al Rapidului a folosit cuvinte dure în discursul său la adresa târgoviștenilor.

ADVERTISEMENT

„În România sunt doar câteva echipe care joacă ofensiv din păcate. Sunt echipele astea mici care se bucură pentru orice fază, se apără cu toți jucătorii, iar la final se bucură ca și cum ar fi câștigat un campionat.

Suntem dezamăgiți, supărați, dar trebuie să uităm această seară”, spunea Antonio Sefer la finalul meciului cu Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, „palmă” părintească pentru Antonio Sefer: „E încă tânăr”

Toni Petrea, antrenorul care are 2 victorii în 2 meciuri la Chindia Târgoviște, a oferit replica tânărului fotbalist de la Rapid. Fostul antrenor de la FCSB pune reacție lui Sefer pe seama lipsei de experiență.

„Of. Cred că jucătorii tineri sau cu mai puțină experiență ar trebui să gândească înainte ce vorbesc. Pentru că la fotbal nu poți să judeci. Fiecare om, fiecare echipă, fiecare antrenor are stilul lui. E important ceea ce faci tu pe teren nu adversarul. Cum se apără, cum atacă”, a declarat Toni Petrea, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a continuat să îi dea replica lui Antonio Sefer. Rapidistul a marcat pentru giuleșteni în minutul 59. „Dacă tu nu ești în stare să reușești să creezi situații de poartă nu e vina adversarului. E tânăr, încă nu realizează ceea ce spune, dar un jucător de valoare care cu siguranță se va maturiza”, au fost cuvintele antrenorului Chindiei Târgoviște.

Helmut Duckadam și Daniel Stanciu l-au desființat pe Antonio Sefer: „Nu reprezintă nimic”

De aceeași părere cu Toni Petrea este și Helmut Duckadam. Mai mult decât atât, fostul președinte de imagine al FCSB-ului a contestat evoluțiile lui Antonio Sefer.

ADVERTISEMENT

„Dacă Chindia e echipă mică Rapid ce e? Rapid ce a făcut anul trecut? A jucat în play-out. Un jucător care joacă la Rapid de un an jumate. Ce a făcut? A dat un gol”, a mărturisit Duckadam la Fotbal Club.

Puștiul Rapidului a intrat și în vizorul lui Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeș. Stanciu i-a adresat, de asemenea, cuvinte dure lui Antonio Sefer. „Sefer nu a făcut nimic. Nu reprezintă nimic. Rapid pierdea lamentabil calificarea în play-off când avea toate variantele”, a adăugat și Daniel Stanciu.

Toni Petrea, indiferent la golul anulat Rapidului: „Decizia până la urmă trebuie să o acceptăm”

Rapidul a avut un gol anulat pe motiv de offside în minutul 19. Mai mulți specialiști au considerat anularea golului o gravă eroare de arbitraj. Totuși, Toni Petrea a fost reținut în a comenta faza care ar fi putut schimba soarta meciului de la Târgoviște.

„Sincer nu vreau să comentez. Nu știu poate a fost varianta de offside, poate a fost varianta de fault în atac. Chiar nu știu ce să zic. Încă o dată, nu-mi place să comentez”a spus Toni Petrea.

Fostul antrenor de la FCSB a invocat greșelile de arbitraj pe care le-a întâmpinat sezonul trecut pe banca „roș-albaștrilor”. „Știți foarte bine că eu am avut și în sezonul trecut probleme de arbitraj și nu le-am comentat, în defavoarea noastră mă refer.

Vă aduceți aminte golul cu Voluntari când am primit gol și din cauza acelui gol n-am mai putut disputa finala campionatului. Decizia până la urmă trebuie să o acceptăm că e favorabilă, că e defavorabilă”a încheiat Anton Petrea.

Toni Petrea, 2 victorii în 2 partide la Chindia Târgoviște

Anton Petrea pare că a venit cu prospețime în jocul dâmbovițenilor. Chindia Târgoviște s-a calificat în grupele Cupei României Betano, după victoria, 2-1 cu CSA Steaua București.

Fostul antrenor al FCSB-ului a debutat cu victorie și în SuperLiga, chiar în fața Rapidului. Echipa aflată pe locul 2 în clasament a cedat cu 2-1 împotriva Chindiei.

Toni Petrea și Chindia caută prima victorie în deplasare în duelul cu FC „U” Craiova 1948, care va avea loc luni, 10 octombrie, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT