Sport

Antrenorul din SuperLiga care a furat meserie de la Mircea şi Răzvan Lucescu: “A luat de la fiecare câte ceva”

Dani Coman a dezvăluit cine sunt antrenorii care l-au influențat în carieră pe Marius Măldărășanu.
14.10.2023 | 23:27
Antrenorul din SuperLiga care a furat meserie de la Mircea si Razvan Lucescu A luat de la fiecare cate ceva
Răzvan și Mircea Lucescul-au influențat pe un tehnician apreciat din prima ligă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Măldărășanu este unul dintre cei mai apreciați antrenori din prima ligă a României. Acesta face o treabă foarte bună la Hermannstadt, alături de care este pe locul șase în prima divizie.

Marius Măldărășanu, inspirat de Răzvan și Mircea Lucescu

Stilul lui ofensiv a fost foarte apreciat de oamenii de fotbal. Dani Coman a dezvăluit cine sunt antrenorii care l-au influențat în carieră pe antrenorul de la Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Dani Coman spune că acesta a luat câte ceva de la Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu. De asemenea, spune că Măldărășanu se aseamănă și cu Marius Șumudică.

Măldă a lucrat și cu Mircea Lucescu și cu Răzvan Lucescu. A luat de la fiecare câte ceva. A luat din inteligența lui nea Mircea, din puterea de lucru a lui Răzvan, a luat din smecheria lui Șumudică, a luat din fiecare câte ceva.

ADVERTISEMENT

Îl văd un antrenor foarte bun, e pasionat, îi place să joace fotbal, iar ceea ce se joacă la Sibiu se joacă pentru că asta antrenează. Nu le spune înainte de meci să paseze de la portar, asta antrenează zi de zi.

De asta îi văd un viitor frumos în antrenorat și sunt convins că va ajunge la echipe la care poate câștiga trofee”, a spus Dani Coman despre Marius Măldărășanu la ”Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

Dani Coman, despre sifonarii din vestiar

Dani Coman a vorbit și despre jucătorii care sifonează în vestiare, spunând că nu ar asculta niciodată jucătorii cu un astfel de comportament.

Nu îi ascult și nu cred că și-ar permite, nu m-a sunat niciunul, nu le dau posibilitatea. Dacă azi vine și îmi spune mie de un antrenor că nu e bun, să îl dau afară, sunt convins că închide telefonul și vorbește și de mine același lucru.

ADVERTISEMENT

Când eram jucător, m-a sunat un președinte de club să îmi spună că vrea să îl dea afară pe antrenor și pe doi jucători. I-am zis să nu mă întrebe de antrenori și jucători că nici mie nu mi-ar conveni să vorbească cineva de mine și nici eu nu vorbesc.

Eu îl pun pe jucător în poziția în care să îmi spună și să nu se simtă confortabil, ori îl pun să mă mintă. De ce să fac asta? Dacă ai încredere în tine ca și conducător, dacă ești capabil, simți asta.

Am trăit în vestiar lângă ei, am simțiț momentele de criză ale jucătorilor, nemulțumirile antrenorilor, ale oamenilor de lângă echipă. Toți sunt importanți”, a spus Dani Coman la ”Suflet de Rapidist”.

Emisiunea „Suflet de rapidist”, dedicată sufletelor boeme, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi.

Marius Măldărușanu, inspirat de Răzvan și Mircea Lucescu

ADVERTISEMENT
Tags: