Sport

Antrenorul lui Novak Djokovic, dezvăluiri despre „boala” misterioasă a liderului ATP, care a dus la eliminarea în semifinale la Australian Open

Antrenorul lui Novak Djokovic, Goran Ivanisevic, a vorbit despre zvonurile conform cărora elevul său ar fi pierdut în semifinalele de la Australian Open, împotriva lui Jannik Sinner, din cauza unei boli.
06.02.2024 | 15:54
Antrenorul lui Novak Djokovic dezvaluiri despre boala misterioasa a liderului ATP care a dus la eliminarea in semifinale la Australian Open
De ce a pierdut Novak Djokovic semifinala de la Australian Open
ADVERTISEMENT

Recordmanul de Grand Slamuri câștigate, Novak Djokovic, a surprins pe toată lumea cu eliminarea în semifinalele turneului de la Australian Open în fața unui sportiv de doar 22 de ani, scor 1-6, 2-6, 7-6, 3-6. Astfel, „Nole” a ratat șansa să bifeze al 25-lea Grand Slam al carierei și al 11-lea trofeu la Australian Open.

Sârbii susțin că Novak Djokovic a avut gripă în semifinala de la Australian Open!

Jurnaliștii sârbi au susținut că Novak Djokovic s-a confruntat cu o gripă severă când a jucat cu Jannik Sinner, acesta fiind motivul eșecului. „A făcut febră în noaptea dinaintea semifinalei. Ceva asemănător cu ceea ce avea Zverev. A fost bolnav timp de trei săptămâni, apoi a avut o recidivă.

ADVERTISEMENT

De aceea a jucat atât de rău în primele două seturi, se putea vedea că era slăbit și nu putea juca. Nu a putut să joace bine în acele condiții. Nu a vrut să meargă la medic, ca să nu fie deranjat de jurnaliști și să nu facă tam-tam”, a scris un jurnalist sârb pe rețelele de socializare.

Antrenorul lui Novak Djokovic a dezvăluit situația elevului său din semifinala de la Australian Open!

Goran Ivanisevic (52 de ani) a negat informațiile conform cărora numărul 1 ATP (36 de ani) ar fi fost bolnav în semifinala pierdută cu Jannik Sinner. „Mai devreme sau mai târziu trebuia să piardă, eram toți conștienți de asta. Chiar și când ești 100% poți să pierzi. Totuși, întregul turneu de la Australian Open a fost cumva ciudat pentru Novak Djokovic. Nu e nimic tragic, trebuie să mergem mai departe.

ADVERTISEMENT

Este păcat că s-a întâmplat așa, dar împotriva lui Sinner, dacă nu ești 100%, nu ai cum să emiți pretenții”, a declarat fostul campion de la Wimbledon, Goran Ivanisevic, pentru Sportske Novosti.

„Nu, nimic nu l-a deranjat. Nole era sănătătos. Pur și simplu nu i-a ieșit. I se poate întâmpla și lui, e și el om, e carne și oase. Pe de altă parte, dacă avea să piardă în fața cuiva, mă bucur că a fost în fața lui Sinner”, a adăugat Goran Ivanisevic.

ADVERTISEMENT

Nole a fost și el dezamăgit pentru meciul pe care l-a făcut în fața lui Jannik Sinner, dar n-a tratat eșecul ca pe o tragedie, deși a ratat șansa de a juca pentru un nou titlu la Australian Open.

„Încă am așteptări mari pentru celelalte Slamuri de anul acesta și pentru Jocurile Olimpice. E abia începutul sezonului, nu îmi fac probleme. E adevărat, nu e un sentiment cu care să fiu obișnuit.

ADVERTISEMENT

Dar în acest turneu nu am fost la standardele cu care sunt obișnuit. Asta nu înseamnă însă că e începutul sfârșitului, așa cum cred unii. Hai să vedem ce ne rezervă restul sezonului”, a spus și Djokovic.

ADVERTISEMENT