Sport

Verdictul medicilor în privința accidentării lui Dennis Man, schimbat prematur în meciul cu Inter

Dennis Man s-a accidentat în meciul cu Inter din Coppa Italia. Medicii italieni au oferit detalii despre problemele de sănătate ale fotbalistului român.
12.01.2023 | 23:10
Verdictul medicilor in privinta accidentarii lui Dennis Man schimbat prematur in meciul cu Inter
Dennis Man riscă să rateze debutul României în meciurile pentru preliminariile Euro 2024 din cauza unei accidentări. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost titular la Parma în meciul cu Inter din optimile Coppa Italia. Internaționalul român a fost înlocuit de Fabio Pecchia la jumătatea primei reprize după ce a acuzat dureri la coapsa piciorului drept.

Verdictul oferit de italieni în cazul accidentării lui Dennis Man

Dennis Man a acuzat dureri în prima parte a meciului cu Inter, pierdut de Parma în prelungiri. Internaționalul român a cerut să fie schimbat, iar în locul său a intrat Stanko Juric, care avea să deschidă scorul.

ADVERTISEMENT

La două zile distanță de la duelul din Coppa Italia, italienii au scos la iveală primele informații despre accidentarea românului. „După cum a comunicat personalul medical de la Parma, cruciații l-au pierdut din cauza accidentării pe Dennis Man, care a ieșit prematur din meciul din Cupa Italiei cu Inter.

În urma examinărilor, s-a evidențiat că internaționalul român a suferit o accidentare de grad mediu la coapsa dreaptă.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, accidentare de grad mediu la coapsa dreaptă după meciul cu Inter

„Timpii de recuperare vor fi evaluati în urma evoluției tabloului clinic (n.r. simptomelor avute). Pe de altă parte, Jayden Oosterwolde și Vasilios Zagaritis s-au întors la echipă și vor fi disponibili din nou pentru meciul din deplasarea de la Bari”, a fost anunțul celor de la ParmaLive.

Lovit de ghinion în meciul cu Inter, Dennis Man a reușit să înscrie cinci goluri în tricoul lui Parma în actuala stagiune. Internaționalul român a bifat 19 apariții pentru echipa antrenată de Fabio Pecchia.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă, celălalt internațional român din lotul Parmei, a intrat în minutul 81 al meciului cu Inter. În actualul sezon, fostul fotbalist al Universității Craiova a reușit să înscrie trei goluri în 13 meciuri și să ofere trei pase decisive.

Italienii, anunț pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă: „Avem nevoie de o descătușare”

Atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă au avut evoluții consistente în tricoul Parmei, însă italienii vor mai mult de la cei doi internaționali români. Jurnaliștii de la Parma au pus în balanță salariul pe care-l încasează fotbaliștii români.

ADVERTISEMENT

„Man și Mihăilă, este rândul vostru. Plătiți ca niște staruri, promisiuni eterne. Avem nevoie de o descătușare.

Anul 2022 s-a încheiat foarte rău pentru Dennis Man, cu o evoluție modestă. Românul născut în 1998 arată dorință, iar sub Pecchia a avut parte de continuitate, adaptându-se rapid la noul rol în echipă.

Într-o echipă precum a Parmei, este legitim să aștepți mai mult de la un jucător cu calitățile lui Man, să ajungă în situații unu la unu cu portarul în aproape fiecare meci. Totuși, nu a reușit să-și pună calitățile la dispoziția echipei.

Cazul lui Valentin Mihăilă este mai complex și mai greu de analizat, pentru că românul a făcut diferența când a fost pe teren, înainte de accidentarea care l-a “eliminat” într-un moment-cheie al sezonului.

În primele cinci meciuri ale sezonului, a reușit să-și pună calitățile în slujba echipei și s-a resetat după experiența nefericită de la Atalanta Bergamo. După 317 minute pe teren, avea două goluri și trei pase decisive”, a fost anunțul celor de la ParmaLive la un moment dat.

ADVERTISEMENT