Sport

Anunț bombă înainte de Manchester City – Liverpool. Mo Salah poate pleca de pe Anfield

Cu doar 24 de ore înainte de marele derby dintre Manchester City și Liverpool, presa din străinătate anunță că vedeta Mohammed Salah poate pleca de pe Anfield Road.
24.11.2023 | 16:56
Anunt bomba inainte de Manchester City  Liverpool Mo Salah poate pleca de pe Anfield
Anunț bombă înainte de Manchester City - Liverpool. Mo Salah poate pleca de pe Anfield. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei de la Liverpool cer o adevărată avere pentru Salah, mai exact 230 de milioane de euro. Ar fi un profit de aproape 200 de milioane comparativ cu suma plătită de britanici în 2017, atunci când cei de la AS Roma primeau 42 de milioane de euro în schimbul lui Salah.

Anunț bombă înainte de Manchester City – Liverpool

De atunci, egipteanul a jucat 322 de meciuri pentru ”cormorani” și a înscris 198 de goluri, oferind totodată 83 de pase decisive. Așadar, conform Ficahes.net, pe fir ar putea să reintre arabii de la Al-Ittihad, care oferiseră în vară 170 de milioane de euro în schimbul lui Salah.

ADVERTISEMENT

Dacă atunci au fost refuzați, lucrurile s-ar putea schimba radical în următoarea perioadă de transferuri, conform sursei citate. Asta, mai ales că cei de la Al-Ittihad au anunțat deja că nu au renunțat la Mo Salah, astfel că e de așteptat să facă o nouă ofertă astronomică la iarnă.

Interesant, colegul de echipă al lui Salah, Alisson Becker, i-a sugerat egipteanului să nu plece de pe Anfield, pentru a contribui în continuare la obținerea de performanțe notabile. ”Este uimitor. Sunt atât de bucuros să-l am în echipă. Sper să poată doborî toate recordurile pe care le are în față atâta timp cât ține tricoul roșu pe el! Fiecare trei puncte pe care le putem obține sunt foarte importante pentru noi”, a declarat Alisson.

ADVERTISEMENT

Transferat în 2017 de la AS Roma pentru 42 de milioane de euro, Mohammed Salah a devenit rapid unul dintre jucătorii emblematici ai ”cormoranilor” și, cu siguranță, unul dintre cei mai importanți jucători din Premier League. Cu toate acestea, egipteanul în vârstă de 31 de ani pare tentat să își încerce norocul și la alte echipe, mai ales că cu Liverpool a câștigat deja tot ce se putea.

Mo Salah a fost aproape de un transfer la Al-Ittihad

În această vară, arabii de la Al-Ittihad au oferit 170 de milioane de euro pentru Salah, în timp ce fotbalistul avea pregătit un salariu de 100 de milioane de euro pentru trei sezoane. Mai mult, după ce britanicii au refuzat oferta, arabii au plusat cu 30 de milioane de euro, însă cei de la Liverpool nu au vrut să audă de un astfel de transfer.

ADVERTISEMENT

După câteva luni, în toamnă, fotbalistul celor de la West Ham United a inflamat și mai mult spiritele, după ce a anunțat într-un interviu că are informații clare că Mohammed Salah a vrut să plece la arabi, însă nu a fost lăsat. Cu toate acestea, Salah nu ar fi făcut scandal prea mare pentru că a fost obligat să rămână pe Anfield Road, însă acum ar forța o ieșire în iarnă.

Nu i-a refuzat niciodată, nici vorbă. A fost blocat la Liverpool, i-au spus clar că nu va pleca. Ca să fiu sincer, nu a fost prea afectat, i-a lăsat să facă ce vor, dar știu cu siguranță că a vrut să plece. Ce să mai facă la Liverpool? A realizat tot ce era de realizat. La arabi ar fi o șansă extraordinară pentru el, el este un musulman, era clar alegerea lui. Pot să înțeleg, totuși, că omul are un contract”, a explicat Antonio.

ADVERTISEMENT

Vestea că Mo Salah ar fi lăsat în cele din urmă să plece la arabi vine cu 24 de ore înainte de marele derby dintre Manchester City și Liverpool, într-un sezon în care ”cormoranii” par din nou deciși să câștige titlul. Momentan, cei de la Manchester City sunt lideri în Premier League cu 28 de puncte, urmați de Liverpool și Arsenal cu 27 de puncte.

ADVERTISEMENT