Life

Anunț bombă la Survivor România 2023. Fanii vor lua foc, cine a fost votat pentru eliminare în ediția din 2 mai

Ediția Survivor România difuzată de Pro TV pe 2 mai 2023 încinge spiritele printre telespectatori! Cine riscă să plece acasă?
02.05.2023 | 20:39
Anunt bomba la Survivor Romania 2023 Fanii vor lua foc cine a fost votat pentru eliminare in editia din 2 mai
Ce se întâmplă la Survivor România în ediția difuzată marți, 2 mai 2023. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT
02-05-2023
17:57

Concurenții au pornit cu două vieți în jocul pentru colanul de imunitate. Ce presupune traseul

Ediția din 2 mai le-a adus concurenților un nou joc pentru imunitate. Au la dispoziție două vieți, însă traseul la sol a fost unul destul de dificil. „Concurenții, în bătălia imunității, intră pe un traseu eminamente la sol. Nisipul fierbinte dominican le va fi suprafață de tranziție către proba de final, dar și obstacol. Urmează o primă moviliță de nisip prin care trebuie să-și croiască drum. Trebuie să-l depășească fiecare dintre ei pe câte o parte. 

Urmează a doua moviliță de nisip, trec prin ea. După care, un bazin în formă triunghiulară. Din bazin intră pe o structură de lemn, la înălțime. Apoi în zona mediană, apoi la sol. Intră în tranșee, fiecare pe transa proprie. Se strecoară de-a berbealecul pe câte o bârnă lungă, transversal dispusă către proba de final. La proba de final trebuie să asambleze câte un puzzle mozaic, aflat într-un plan romboidal. Odată ce acest puzzle este fixat, trebuie să arunce și să fixeze două freesbe-uri într-un coș aflat în centrul acestei structuri ”, a anunțat Daniel Pavel. 

În etapa finală, lupta s-a dat între Andrei Krișan și Ștefania Stănilă. Concurentul s-a descurcat mai bine pe teren și a reușit să-și însușească colanul de imunitate. 

Spiritele se încing la Survivor România în ediția de marți, 2 mai 2023. Jocul de imunitate are un deznodământ neașteptat și o concurentă foarte iubită este nominalizată spre eliminare. Fanii o vor câștigătoare, astfel că situația nu le este deloc pe plac.

Veste șoc la Survivor România, în ediția din 2 mai 2023. Cine riscă să plece acasă

După ce echipele s-au desființat de tot la Survivor România, concurenții au fost nevoiți să-și regândească strategiile. Unii și-au dat seama că trebuie să fie mai duri, mai aprigi și să acorde mai multă importanță detaliilor.

ADVERTISEMENT

Imediat după aflarea veștii, Ștefania s-a motivat. Sportiva și-a adunat toată forța pentru a demonstra că își merită locul în această etapă a concursului și s-a descurcat incredibil pe traseu. A jucata finala chiar cu prietena sa cea mai bună din competiție, Carmen.

Și chiar dacă Grebenișan a pierdut, Ștefania a ales-o pe ea, pe Krișan și pe Dan Ursa pentru se bucură împreună de o recompensă de neuitat. Au zburat cu elicopterul, au avut parte de o masă copioasă și au dormit la hotel pentru o noapte. 

ADVERTISEMENT

„Prefer să mă simt obosită fizic decât psihic. Mă bucur de viață”, a spus Ștefania la sfârșit. Iar Carmen a recunoscut, după zborul cu elicopterul. „Mi-am depășit o nouă frică la Survivor”.

Pe insulă, în lipsa lor, toată lumea era fericită. Andreea Moromete a găsit și ultimul indiciu care duce către simbolul de imunitate ascunsă. Și este foarte posibil să aibă nevoie de el în ediția Survivor România de pe 2 mai 2023.

ADVERTISEMENT

Fanii vor fi nemulțumiți. Ce concurenți au ajuns în cursa pentru eliminare la Survivor România 2023, în ediția difuzată pe 2 mai

Dar după atâta relaxare, furtuna este pe cale să înceapă. În ediția Survivor România difuzată pe 2 mai 2023, concurenții își măsoară, din nou, forțele pe traseu- și nu numai. Cu toții intră într-un joc care să le asigure încă o săptămână în concurs.

Cum finala de pe 24 mai se apropie cu pași repezi, sunt conștienți că oricine poate ieși afară. Ștefania se bucură, încă, de încrederea în sine dobândită după ediția trecută. „Mă simt mai mult decât perfect. Este cazul să câștige și o fată”, a spus sportiva, la Survivor România, în emisiunea din 2 mai 2023.

ADVERTISEMENT

Iar după ce a fost votat săptămâna trecută, Krișan se simțea vizat. „Sunt bine, sunt pregătit. Simt că sunt o țintă”, afirmat Andrei, înainte de a intra pe traseu, conform protv.ro. 

Și frica pare să-i fi fost de ajutor și să-i fi dat curaj. Andrei Krișan a câștigat jocul din 2 mai și a luat colanul de imunitate la Survivor România. Din  dorința de a-și luat revanșa, l-a votat fără să stea pe gânduri pe Robert.

Iar foștii lui colegi de echipă s-au unit, respectând vechea strategie, pentru a le elimina și pe ultimele două Faimoase rămase în competiție. De data aceasta, ei au ales-o chiar pe Ștefania Stănilă.

„Vot Ștefania! Să plece Robert!”

Pe grupurile de susținere Survivor România, fanii care au văzut, deja, ce se întâmplă în ediția difuzată pe 2 mai 2023, au luat foc. Telespectatorii sunt hotărâți să-și unească voturile pentru a o ține pe Ștefania Stănilă în concurs.

„Vot Ștefania!”, „Să plece Robert!”, „Se întoarce roata… când sapi groapa altuia, cazi tu în ea! La asta nu te-ai gândit Robert! Sper să nu fie salvat Robert de Moromete în schimbul simbolului!”, „Acasă cu Robert, a stat prea mult, să meargă să citească, e un mitocan”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de telespectatori în mediul online.

ADVERTISEMENT