Sport

Anunț de ultimă oră la Barcelona! Gerard Pique a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi de la PSG: „Acum toată lumea e convinsă”

Anunț important venit chiar de la Barcelona. Gerard Pique a vorbit despre revenirea lui Messi pe Camp Nou. Starul argentinian nu și-a prelungit deocamdată contractul cu PSG.
14.03.2023 | 21:15
Anunt de ultima ora la Barcelona Gerard Pique a vorbit despre revenirea lui Lionel Messi de la PSG Acum toata lumea e convinsa
Anunțul lui Gerard Pique în ceea ce privește revenirea lui Lionel Messi la Barcelona. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu și-a prelungit încă înțelegerea cu PSG, deși presa din Spania și Argentina a anunțat că starul din atacul campioanei Franței va continua pe Parc de Princes. Gerard Pique, fostul coleg al septuplului Balon de Aur la Barcelona, a vorbit despre revenirea pe Camp Nou.

Sfatul lui Gerard Pique pentru Lionel Messi: „Normal ar fi să rămână în Europa”

Contractul lui Lionel Messi cu PSG expiră la finalul lunii iunie, iar campionul mondial nu a luat deocamdată vreo decizie oficială în ceea ce privește viitorul său. Pentru „decarul” naționalei Argentinei au manifestat interes Inter Miami și Al-Hilal, iar printre variante se numără și revenirea în tricoul echipei la care a scris istorie, Barcelona.

ADVERTISEMENT

Gerard Pique, fostul fundaș al „catalanilor”, l-a sfătuit pe Lionel Messi să rămână în fotbalul european și a mărturisit că o viitoare reîntoarcere pe Camp Nou ar îndeplini visul suporterilor „blaugrana”. „Doar el știe ce va face în viitor.

Acum, va decide unde poate fi fericit. Normal ar fi să rămână în Europa. Barcelona poate fi o opțiune. Pentru catalani, revenirea lui ar fi foarte frumoasă, dar decizia îi aparține”, a declarat Gerard Pique, potrivit Sport.es.

ADVERTISEMENT

Gerard Pique a dat verdictul în privința lui Lionel Messi: „Toată lumea este convinsă de lucrul ăsta”

Gerard Pique este ferm convins că trofeul cucerit de Argentina la Cupa Mondială din Qatar l-a făcut pe Lionel Messi să devină cel mai bun fotbalist din istorie. „Cred că faptul că a câștigat Cupa Mondială a fost visul său.

Era titlul de care avea nevoie pentru a fi considerat cel mai bun din istorie. Acum, toată lumea este convinsă de lucrul ăsta”, a mai spus Gerard Pique. Presa din Marea Britanie a anunțat că unul dintre principalele motive pentru care PSG întârzie să-i prelungească înțelegerea lui Lionel Messi este cauzată de încălcarea regulamentului cu privire la fairplay-ul financiar.

ADVERTISEMENT

Campioana Franței riscă să fie exclusă din competițiile europene în sezonul 2024/2025, astfel echipa pregătită de Christophe Galtier este în așteptarea noilor mutări făcute de UEFA. Totodată, întârzierea negocierilor cu Sergio Ramos este cauzată din același motiv.

Platini a vorbit despre tripleta Messi, Neymar, Mbappe după eliminarea celor de la PSG din Liga Campionilor: „Aș prefera ca unul să fie la Paris, unul la Marseille și unul la Lyon”

Michel Platini, fostul mare fotbalist francez, triplu câștigător al Balonului de Aur (1983, 1984 și 1985), a vorbit despre tripleta stelară a celor de la PSG formată din Messi, Neymar și Mbappe după o nouă campanie ratată în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a precizat că dezamăgirea este mare, însă este de părere că cele trei staruri joacă excepțional împreună. „Sigur că Messi, Neymar și Mbappe pot juca împreună. Aș prefera ca unul să fie la Paris, unul la Marseille și unul la Lyon. Ar fi fost o luptă de tipul Messi versus Ronaldo, dar toți trei sunt la același club.

Sunt excepționali, joacă bine împreună. E minunat să vezi cum joacă PSG. În Champions League, anul trecut a jucat cu Real Madrid, un club european foarte, foarte mare și a ieșit prost.

Anul acesta a picat cu Bayern, un alt club la fel de mare și a ieșit tot prost. Dar asta este, așa e fotbalul. Chiar și la Barcelona, Neymar și Messi nu au câștigat competiția în fiecare an.

E adevărat că dezamăgirea e mare după mai multe eșecuri consecutive pentru PSG în Champions League, dar această competiție este imprevizibilă și greu de câștigat”, a declarat Michel Platini, potrivit Goal.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,70 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul PSG – Rennes

ADVERTISEMENT