Sport

Gerard Pique, primele dezvăluiri de senzație din relația cu noua sa parteneră, Clara Chia: „Sunt o marionetă!”

În premieră, Gerard Pique a dat detalii fantastice din relația cu noua sa iubită, Clara Chia. Fostul fotbalist al Barcelonei s-a despărțit de Shakira în vara anului trecut.
15.02.2023 | 13:57
Gerard Pique primele dezvaluiri de senzatie din relatia cu noua sa partenera Clara Chia Sunt o marioneta
Gerard Pique și Clara Chia. Sursă foto: Instagram - @gerardpique.
ADVERTISEMENT

Gerard Pique și Clara Chia nu se mai ascund și au început să își facă apariția, treptat, în spațiul public. La începutul lunii februarie, fostul fotbalist și noua lui iubită au ieșit la plimbare pe străzile din Barcelona. Gerard Pique a făcut primele dezvăluiri de senzație din relația cu cea care înlocuit-o pe Shakira.

Gerard Pique, dezvăluiri palpitante din relația cu noua sa iubită, Clara Chia: „Sunt o marionetă”

Gerard Pique s-a despărțit de Shakira în vara anului trecut după 12 ani petrecuți împreună, din cauza infidelității patronului Kosmos. Artista columbiană nu a trecut ușor peste despărțire și a ales să se răzbune prin muzică.

ADVERTISEMENT

Shakira a scos o piesă care s-a viralizat în timp record și l-a făcut praf pe fostul său partener, dar și pe cea care a înlocuit-o. Gerard Pique i-a răspuns printr-o serie de ironii, însă se pare că atenția fostului sportiv se îndreaptă spre Clara Chia.

În cadrul unei emisiuni a bunului său prieten, Ibai Llanos, Gerard Pique a recunoscut că noua sa iubită îi alege ținutele. Fostul fotbalist a precizat că nu este la curent cu moda și că fosta angajată la firma lui, Clara Chia, se ocupă de vestimentație. „Adevărul este că nu. Merg cu prietena mea la magazin și ea cumpără hainele pentru mine. Eu sunt o marionetă”, a declarat Gerard Pique, conform Marca.

ADVERTISEMENT

Shakira a poreclit-o „muscă moartă” pe Clara Chia, noua iubită a lui Gerard Pique

În piesa cu Bizarrap, Shakira a avut o serie de ironii la adresa Clarei Chia, care în tot acest timp a stat departe de camerele de filmat și a preferat să nu își afișeze relația cu Gerard Pique. Mai mult decât atât, Gerard Pique a postat pe rețelele de socializare prima poză cu Clara Chia după mai mult de jumătate de an.

Shakira o cunoaște pe Clara Chia încă de când aceasta lucra la firma Kosmos, care aparține lui Gerard Pique. Potrivit presei spaniole, încă din acea vreme, artista sud-americană a poreclit-o pe Clara Chia „mosquita muerta” (n.r. muscă moartă).

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Gerard Pique a poreclit-o astfel pe Clara Chia pentru că este o fire introvertită și nu vorbește mult. Clara Chia a rămas la fel și după ce relația cu Pique s-a oficializat. Surprinsă de jurnaliști în timpul plimbării pe străzile din Barcelona cu Pique, Clara Chia a intrat într-un panou publicitar.

Reacția lui Gerard Pique când Clara Chia a intrat într-un panou publicitar

În momentul în care jurnaliștii au apărut în preajma sa, Clara Chia a încercat să se ascundă și s-a lovit de un panou publicitar. Iubita lui Pique nu a pățit nimic și și-a văzut de drum, însă reacția fabuloasă i-a aparținut fostului fotbalist.

ADVERTISEMENT

Gerard Pique nu s-a putut abține și a izbucnit în râs. Născuți în aceeași zi, pe 2 februarie, Gerard Pique și Shakira și-au sărbătorit ziua de naștere separat pentru prima oară în ultimii 12 ani. Cântăreața columbiană a primit un tort cu chipul lui Pique, însă a înlăturat figurina și l-a postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT