ADVERTISEMENT
News

Anunț de ultimă oră pentru întreg județul Ilfov! Zonele unde masca de protecție este obligatorie

Autor: Alexandru Năstase | 04.08.2020 | 15:52
Anunț de ultimă oră pentru întreg județul Ilfov! Zonele unde masca de protecție este obligatorie
Zonele din Ilfov unde trebuie să purtați masca au fost reglementate. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Anunț de ultimă oră pentru întreg județul Ilfov! Prefectul a precizat că masca de protecție a devenit obligatorie în pieţe, târguri, oboare, staţii de autobuz, peroane CFR şi autogări.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre o măsură pe care Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a și votat-o în şedinţa extraordinară și care se aplică începând de marţi, de la ora 12,00.

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a decis să se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie.

ADVERTISEMENT

Zonele din Ilfov unde trebuie să purtați masca

Astfel încât să acopere nasul şi gura, pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise cum ar fi pieţe, târguri,(…)

(…) oboare, expoziţii, zonele în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje, pe întreaga durată a programului de funcţionare a acestora”, se arată în comunicatul autorităților.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, decizia se aplică şi pentru toate persoanele prezente în zonele de aşteptare a mijloacelor de transport în comun (staţii de autobuz, peroane CFR şi autogări).

“Se instituie obligaţia pentru organizatorii de evenimente sau spectacole în aer liber de a pune la dispoziţia participanţilor măşti de protecţie şi obligaţia participanţilor de a purta masca de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata de desfăşurare a acestora, de la accesul şi până la ieşirea din zonă (…)

ADVERTISEMENT

Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toţi angajaţii operatorilor economici, la intrarea şi ieşirea din schimburi (…)

Administratorii/proprietarii spaţiilor publice/private menţionate anterior afişează la loc vizibil informaţii privind obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile respective”, se mai menţionează în comunicat

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!