Life

Anunț important despre Românii au talent de la Pro TV. Fanii vor avea parte de surprize uriașe

Anunț important despre Românii au talent de la Pro TV. Ce surprize îi așteaptă pe fanii show-ului în cel mai nou sezon, cel cu numărul 13.
28.09.2022 | 07:38
Anunt important despre Romanii au talent de la Pro TV Fanii vor avea parte de surprize uriase
Surprize uriașe la Românii au talent, în sezonul 13. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Românii au talent este unul dintre cele mai iubite show-uri din țară, motiv pentru care a ajuns la sezonul cu numărul 12 și se fac pregătiri intense pentru următorul!

Surprize uriașe la Românii au talent, în sezonul 13

Caravana preselecțiilor pentru Românii au talent sezonul 13 s-a încheiat, iar conform celor care au văzut calitatea concurenților, oamenii vor avea parte de surprize importante.

ADVERTISEMENT

Deși la al 13-lea sezon, se pare că surprizele nu s-au terminat pentru emisiunea prezentată de Smiley și Pavel Bartoș, lucru mărturisit chiar de cei din spatele camerelor de filmat, anume Bogdan Bolohan, coregraful, dar și Răzvan Mărcuci, noul producător muzical.

Aceștia au mărturisit că au rămas impresionați de ce au văzut în preselecții, de concurenții care au pregătit multe surprize pentru românii care sunt fani ai emisiunii Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Coregraful de la Românii au talent a mărturisit că perioada de caravană a fost cel puțin surprinzătoare, iar el a fost uimit de ceea ce a găsit în țară în materie de concurenți. Copiii vor face adevărate surprize la emisiune, a mai spus el.

„Și acum pot să vă comunic cu drag că această perioadă de caravană a fost mai mult decât surprinzătoare! În fiecare an sunt uimit de cât talent și energie găsim la etapele de casting.

ADVERTISEMENT

Anul acesta am găsit mai mult decât talent, am găsit inteligență creativă, încredere și multă determinare, mai ales în rândul copiilor”, a transmis coregraful de la Românii au talent.

Sezonul 13 de la Românii au talent, sezonul magic

Sezonul cu numărul 13 de la Românii au talent a fost numit magic, în mod total adecvat, crede specialistul muzical al show-ului la care jurați vor fi Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Răzvan Mărcuci, noul producător muzical al emisiunii, a spus că sezonul își merită numele cu prisosință, iar pe români îi așteaptă momente cu adevărat magice în cadrul emisiunii.

„Oamenii din spatele camerelor de filmat au confirmat că pot aduce publicului cele mai spectaculoase momente. Și sezonul acesta pe bună dreptate se numește #13magic.

Este magic tot ce am trăit de la începutul preselecțiilor și continuă să crească totul în intensitate. Am întâlnit sute de români incredibil de talentați și partea cea mai frumoasă este că sunt de toate vârstele”, a spus Răzvan Mărcuci.

ADVERTISEMENT