Sport

Anunț important la Sepsi! Laszlo Dioszegi a dat afară un jucător înainte de anul nou

Laszlo Dioszegi a dat afară un jucător după ce a primit o dovadă de la Poliție, potrivit căreia fotbalistul a fost prins la volan după ce a consumat alcool.
27.12.2023 | 18:15
Anunt important la Sepsi Laszlo Dioszegi a dat afara un jucator inainte de anul nou
Laslzo Dioszegi a dat afară un jucător după ce a primit o dovadă de la Poliție, potrivit căreia fotbalistul a fost prins la volan după ce a consumat alcool. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Pentru FANATIK, Laszlo Dioszegi a anunțat în luna octombrie că un jucător a fost prins de Poliție după ce a consumat alcool și făcea referire la Francisco Junior. Dovada a fost trimisă la Sepsi chiar înainte de anul nou, iar Laszlo Dioszegi l-a dat afară pe mijlocaș. Conducerea speră să cadă la o înțelegere prin care sportivul să accepte încetarea contractului.

Laszlo Dioszegi a dat afară un jucător înainte de anul nou

Laszlo Dioszegi a declarat că a dat afară un jucător înainte de anul nou. Conducătorul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a afirmat că este vorba despre Francisco Junior și susține că acum caută soluții prin care să înceteze contractul fotbalistului.

ADVERTISEMENT

“Vreau să vă comunic un lucru foarte important, legat de un jucător de al nostru. Tocmai am primit dovada de la Poliție, iar lucrurile sunt clare. Junior a fost prins conducând băut la volan.

Din acest moment vă spun că noi nu dorim să mai continuăm contractul cu acest jucător. Noi cei de la Sepsi nu toleram așa ceva. Iar acum, după ce am primit și dovada clară de la Politie dorim să reziliem contractul cu Junior.

ADVERTISEMENT

Sper să înțeleagă și să accepte rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu noi. Oricum, el nu e trecut de noi pe lista celor care vor merge în cantonament în Antalya. Dacă nu înțelege să rezilieze pe cale amiabilă, tot vom găsi o soluție de rupere a contractului cu el.

A fost prins conducând la volan după ora 1 noaptea. Vă repet: nu acceptam așa ceva la Sepsi, iar noi vrem să reziliem contractul cu acest fotbalist”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Un jucător al lui Sepsi a fost prins beat pe străzile din Sfântu Gheorghe

Laszlo Dioszegi a anunțat prima dată pentru FANATIK că există un caz de fotbalist prins beat la volan, chiar de către oamenii legii, pe străzile orașului, însă nu i-a divulgat numele în urmă cu două luni din motive ce țin de politica GDPR.

“Am prins un jucător care la ora 3 noaptea se plimba în Sfântul Gheorghe și nu era foarte treaz, dar din cauza GDPR nu pot să spun mai multe. Dacă unul a fost, de ce să nu fie mai mulți? Îmi pun întrebarea? E ceva în neregulă. L-a prins Poliția la 3 noaptea, la volan, şi nu era treaz”, a declarat patronul celor de la Sepsi în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu a dorit să ofere prea multe detalii referitoare la numele acestui fotbalist, se pare că ar fi vorba despre Francisco Santos Junior. “El locuiește în Brașov, de acolo a venit. Nu este dintre cei veniți în vara aceasta, a venit anul trecut, dar nu e titular.

Nu contează. Știu toți jucătorii, am intrat în vestiar și am făcut scandal. Trebuie să ne ferim foarte tare, că ei ne dă în judecată. Poliția l-a prins. Problema e că era cu mașina”, a completat patronul celor de la Sepsi.

ADVERTISEMENT