Sport

Câți spectatori au fost pe Arena Națională la FCSB – Hermannstadt. Printre cele mai slabe asistențe din acest sezon

Meciul FCSB - Hermannstadt este așteptat cu sufletul la gură de fani, iar oficialii liderului din SuperLiga au decis să țină deschise casele de bilete până la startul jocului.
16.12.2023 | 21:59
Cati spectatori au fost pe Arena Nationala la FCSB  Hermannstadt Printre cele mai slabe asistente din acest sezon
Câți spectatori au fost pe Arena Națională la FCSB - Hermannstadt. Printre cele mai slabe asistențe din acest sezon
ADVERTISEMENT
16-12-2023
19:51

Suporterii au fugit de frig în FCSB - Hermannstadt

La partida dintre FCSB și Hermannstadt au asistat doar 6.425 de spectatori, conform cifrei oficiale. Inițial, crainicul Arenei Naționale vorbea despre 5.723 de spectatori, un record negativ de asistență în acest sezon.

Este de fapt cea mai slabă asistență înregistrată la un meci al FCSB-ului, fără a fi luat în considerare partida cu Dinamo București din etapa secundă, la care au asistat 6.132 de spectatori, jucat pe Arcul de Triumf. În condițiile în care Arena Națională are 56.000 de locuri, cel mai probabil fanii au fugit de frig și de faptul că adversarul pe care FCSB l-a întâlnit nu este unul de top.

Partida din etapa a 20-a din SuperLiga se va desfășura sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Înaintea acestui joc, trupa lui Elias Charalambous are 5 puncte avans față de CFR Cluj.

Fanii vor putea cumpăra bilete și în ziua meciului FCSB – Hermannstadt

În ciuda vremii care se anunță destul de rece la ora desfășurării întâlnirii FCSB – Hermannstadt, conducătorii clubului ”roș-albastru” speră că fanii vor veni în număr mare la stadion și în acest sens au decis să lase casele de bilete deschise până la începerea jocului.

ADVERTISEMENT

”Casele de bilete de la Arena Națională vor fi deschise până la începerea meciului. Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 18:00. Vă așteptăm alături de noi!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a liderului din SuperLiga.

Elias Charalambous a anunțat că Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, va fi apt de joc pentru duelul contra sibienilor. În schimb, nu-l va avea la dispoziție pe Andrea Compagno, italianul fiind suspendat.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul cipriot este conștient de faptul că pe elevii săi îi așteaptă un joc extrem de dificil în fața relevației sezonului din SuperLiga și le-a cerut să aibă răbdare și să nu se arunce peste adversar.

Nicoliță se teme de meciul cu Hermannstadt

FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe de la Poli Iași și Baba Alhassan de la Hermannstadt. Cele două mutări au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Elias Charalambous este nerăbdător să îi aibă în lot pe cei doi fotbaliști. Totuși, antrenorul cipriot a anunțat că noii veniți vor avea de muncă pentru a putea câștiga postul de titular.

ADVERTISEMENT

”O să îl avem în echipă (n.r. – pe Baba Alhassan), trebuie să vină și să ne arate ce am văzut până acum la el. Trebuie să lupte pentru locul lui așa cum fac și ceilalți jucători din echipă. Este un jucător care știe fotbal, este foarte puternic și acoperă foarte bine mijlocul datorită vitezei sale. Cred că ne trebuie acest tip de jucător și cred că ne va ajuta.

Pe Luis Phelipe l-am văzut, este diferit de Alhassan. Este tehnic și poate juca în toate pozițiile din față. Va veni aici și va trebui să se lupte pentru locul său”, au fost cuvintele antrenorului cipriot.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali nu a mai câștigat de două etape pe teren propriu și va avea mult de muncă împotriva celor de la Hermannstadt. Mai mult, Bănel Nicoliță a spus la FANATIK SUPERLIGAse teme teribil de acest joc.

ADVERTISEMENT
2,52 este cota BETANO pentru pronosticul „total goluri prima repriză: sub 0,5” la partida FCSB - Hermannstadt