Sport

Veste importantă anunțată de Elias Charalambous înainte de FCSB – Hermannstadt: „Este 100% pregătit să joace”

Elias Charalambous a făcut un anunț important înainte de FCSB - Hermannstadt. Unul dintre jucătorii de bază ai vicecampioanei este pregătit să intre pe teren.
15.12.2023 | 16:17
Veste importanta anuntata de Elias Charalambous inainte de FCSB  Hermannstadt Este 100 pregatit sa joace
Elias Charalambous a anunțat o veste bună pentru suporteri înainte de FCSB - Hermannstadt. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a prefațat meciul FCSB – Hermannstadt. Duelul de pe Arena Națională va avea loc sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 20-a din SuperLiga. Antrenorul cipriot a anunțat că Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, va fi apt de joc pentru duelul contra sibienilor.

Veste importantă anunțată de Elias Charalambous înainte de FCSB – Hermannstadt: „Este 100% pregătit să joace”

FCSB are nevoie de victorie cu Hermannstadt pentru a se putea distanța de principalele urmăritoare în lupta pentru câștigarea titlului. Sibienii ocupă locul 6 în clasamentul din SuperLiga. În meciul tur, cele două formații au remizat, scor 2-2 la Sibiu.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a anunțat că se va putea baza pe Darius Olaru. Mijlocașul a părăsit terenul accidentat în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj, scor 1-1. „Meciul cu CFR s-a încheiat, toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, dar trebuie să uităm.

Acum trebuie să ne concentrăm pe meciul cu Hermannstadt. Olaru este 100% pregătit să joace sâmbătă. Nu-l vom avea pe Compagno (n.r. – italianul va fi suspendat), dar cred în jucătorii pe care îi avem. Avem un lot mare, cine va fi pregătit să joace va juca”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous se așteaptă la un duel dificil: „O echipă compactă”

Hermannstadt este relevația sezonului în SuperLiga. În ultima etapă, formația antrenată de Marius Măldărășanu a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-1. În ultimele 19 meciuri, Hermannstadt a pierdut un singur meci în toate competițiile.

„Avem alt meci foarte, foarte dificil. Hermannstadt a demonstrat că este o echipă foarte serioasă, foarte compactă. Va trebui să avem răbdare multă, vrem să obținem cele 3 puncte și trebuie să face totul pe teren pentru a le obține.

ADVERTISEMENT

Este ceva care ne îngrijorează. În derby-uri am jucat mult mai bine, dar trebuie să fim mai concentrați și în astfel de jocuri. Cu Oțelul, de exemplu, am fost în control, dar știm că astfel de echipe înscriu și din una-două ocazii. Știm lucrurile astea, trebuie să ne descurcăm mai bine”, a mai spus Elias Charalambous.

Elias Charalambous a vorbit despre transferurile FCSB-ului: „Vor trebui să lupte”

FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe de la Poli Iași și Baba Alhassan de la Hermannstadt. Cele două mutări au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Elias Charalambous este nerăbdător să îi aibă în lot pe cei doi fotbaliști. Totuși, antrenorul cipriot a anunțat că noii veniți vor avea de muncă pentru a putea câștiga postul de titular.

ADVERTISEMENT

„O să îl avem în echipă (n.r. pe Baba Alhassan), trebuie să vină și să ne arate ce am văzut până acum la el. Trebuie să lupte pentru locul lui așa cum fac și ceilalți jucători din echipă.

Este un jucător care știe fotbal, este foarte puternic și acoperă foarte bine mijlocul datorită vitezei sale. Cred că ne trebuie acest tip de jucător și cred că ne va ajuta.

Pe Phelipe l-am văzut, este diferit de Alhassan. Este tehnic și poate juca în toate pozițiile din față. Va veni aici și va trebui să se lupte pentru locul său”, au fost cuvintele lui Charalambous.

Chiar înainte de FCSB – Hermannstadt, formația finanțată de Gigi Becali l-a transferat pe Baba Alhassan din lotul sibienilor, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. După ce l-a cedat pe mijlocașul ghanez, Hermannstadt caută să rotunjească lotul.

FANATIK a aflat că sibienii își doresc să-l readucă înapoi pe Raul Opruț. Fundașul lateral urmează să se întoarcă la Hermannstadt după ce a devenit rezervă la Kortrijk. Site-ul nostru a dezvăluit în exclusivitate transferul lui Raul Opruț în vară de la Hermannstadt în prima ligă belgiană.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO: 3.65 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Hermannstadt