Life

Anunț important pentru toți românii care stau la bloc. Lovitura uriașă pe care o pot primi în scurt timp. Pierd foarte mulți bani dacă fac asta

Anunț important pentru toți românii care stau la bloc. Pot să primească o lovitură uriașă dacă fac acest lucru în această perioadă.
02.12.2023 | 18:00
Anunt important pentru toti romanii care stau la bloc Lovitura uriasa pe care o pot primi in scurt timp Pierd foarte multi bani daca fac asta
Anunț important pentru toți românii care stau la bloc. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Toți românii care stau la bloc trebuie să țină cont de acest anunț extrem de important. Pot să primească o lovitură uriașă în scurt timp și să piardă foarte mulți bani dacă fac acest lucru.

Anunț important pentru toți românii care stau la bloc

Se apropie sărbătorile de iarnă. Multe persoane au început deja să își împodobească bradul de Crăciun, ori să caute cadoul perfect. Alți români în schimb deja pregătesc lista cu meniul pentru Crăciun.

ADVERTISEMENT

Totuși, românii care stau la bloc e bine să țină cont de un lucru important. Dacă fac acest lucru, în perioada sărbătorilor de iarnă, riscă să piardă foarte mulți bani și să se confrunte și o serie de neplăceri.

Spre deosebire de cei care stau la casă și au un spațiu privat în aer liber, românii care stau la bloc sunt ceva mai limitați. Iar când vine vorba de sărbători, fie cele pascale, fie ele cele de Crăciun, dorința de grătar poate fi una puternică.

ADVERTISEMENT

Cine nu își dorește să savureze niște mici fierbinți pe grătar sau poate niște ceafă? Adevărul este însă că această poftă nevinovată îi poate costa destul de scump pe românii care stau la bloc. Asta în condițiile în care cine face grătar în balcon, sau în fața blocului poate fi amendat.

Greșeala care aduce o amendă de până la 3.000 de lei

Există o lege care spune că grătarul este complet interzis în locurile care nu sunt amenajate special. Iar aici se încadrează balconul, grădina blocului, dar și zonele de lângă.

ADVERTISEMENT

Ce pățești dacă faci grătar într-o zonă care nu este amenajată special? Riști să pierzi bani mulți, chiar în pragul sărbătorilor. Mai exact, Poliția Locală are tot dreptul să te amendeze, iar suma nu e deloc una mică.

Mai exact, românii care fac grătare lângă bloc, sau pe balcon, pot fi amendați cu până la 3.000 de lei. „Desfășurarea activităților de picnic în afara zonelor special amenajate și/sau a zonelor indicate pentru acestea se sancționează cu amendă cuprinsă între 1.000 și 3.000 de lei”, arată legea.

ADVERTISEMENT

Unde poți totuși să faci grătar? În zonele care au o astfel de destinație. Este vorba despre zone care aparțin domeniului public care sunt dotate cu utilități și facilități pentru desfășurarea activităților de picnic. Tot aici este permisă și aprinderea focului.

ADVERTISEMENT