Sport

Anunț surprinzător al lui Neymar, care i-a pus pe jar pe fani: „Mă voi întoarce curând!”

Neymar, starul lui Paris Saint-Germain își dorește să se întoarcă în Brazilia la Santos, clubul la care s-a lansat în fotbalul mare. Când s-ar putea produce acest transfer.
21.04.2023 | 10:51
Anunt surprinzator al lui Neymar care ia pus pe jar pe fani Ma voi intoarce curand
Neymar mai are contract cu PSG până în 2025. Sursă foto: hepta. ro
ADVERTISEMENT

Neymar e pe picior de plecare de la PSG, iar brazilianul nu a uitat niciodată de unde a plecat. Rămas pe bară în urma unei accidentări grave, atacantul s-a întors acasă în Brazilia și a creat isterie în rândul fanilor lui Santos.

Neymar își anunță întoarcerea la Santos: „Mă simt ca acasă aici”

Neymar a oferit un interviu în presa din Brazilia, unde a vorbit despre o posibilă revenire la Santos, clubul la care a crescut și de unde a plecat la Barcelona, în urma unui transfer controversat: „Într-o bună zi mă voi întoarce. Mă voi întoarce curând! E prea frumos să mă întorc aici. Mă simt ca acasă aici, mă bucur să revin după 10 ani”.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 31 a făcut anunțul la meciul dintre Santos și Audax Italiano, încheiat la egalitate, scor 0-0: „Am venit aici să susțin echipa și să primesc afecțiunea fanilor. E clubul care mi-a dat totul, care mi-a deschis ușa. Dacă eu visez să revin, imaginați-vă fanii”.

Neymar a jucat la Santos între 2009 și 2013 și este un produs din academia brazilienilor. Barcelona a plătit o avere pentru transferul său la doar 21 de ani: 88 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Neymar, primele mari performanțe din carieră în tricoul lui Santos

Starul a reușit primele trofee din carieră chiar la Santos: trei titluri consecutive de campion (2010, 2011, 2012), Cupa Braziliei, primul trofeu din carieră (2010), Copa Libertadores (2011) și Supercupa Sudamericană (2012).

Neymar mai are însă contract cu PSG până în vara lui 2025 și are chiar posibilitatea să îl prelungească cu încă un sezon. Starul parizienilor este evaluat la 70 de milioane de euro conform Transfermarkt și ar fi o adevărată lovitură pentru Santos, cel puțin la nivel de imagine.

ADVERTISEMENT

Neymar, profită din plin de perioada de refacere

Indisponibil până la finalul sezonului, Neymar s-a refugiat în Brazilia alături de iubita sa, Bruna Biancardi, care îi va dărui cel de-al doilea copil: „De abia așteptăm să vii pe lume și știm că ești aici să ne desăvârșești dragostea, să ne faci zilele mult mai fericite. Te vei alătura unei familii frumoase, care deja te iubește foarte mult! Fiule, te așteptăm”, a scris modelul care are o relație de doi ani cu Neymar

Atacantul lui PSG a dat o super petrecere de Paște și a avut peste 25 de invitați. Brazilianul s-a operat deja și a ajuns la un bilanț negru: 33 de accidentări în carieră, ceea ce spune multe despre fragilitatea sa, dar și despre modul în care se pregătește.

ADVERTISEMENT

  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,30 este cota pentru „total goluri PSG: sub 3,5” la meciul Angers – PSG

ADVERTISEMENT
Tags: