Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț uluitor. Căpitanul naționalei U17 a Germaniei, de la Bayern München, va juca pentru România

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că fostul căpitan al Germaniei U17, Rareş Canea, a acceptat să joace pentru naţionala României. El este legitimat la Bayern Munchen.
29.10.2023 | 14:16
Anunt uluitor Capitanul nationalei U17 a Germaniei de la Bayern Munchen va juca pentru Romania
Anunț uluitor. Căpitanul naționalei U17 a Germaniei, de la Bayern München, va juca pentru România. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Federaţia încearcă să ia legătura cu toţi jucătorii de mare perspectivă care ar putea să fie soluţii pentru naţionala României.

Căpitanul naționalei U17 a Germaniei, de la Bayern München, va juca pentru România

Iar unul dintre ei este Rareş Canea, fostul căpitan la naţionalei U-17 a Germaniei. Fotbalistul a fost invitat de Mihai Stoichiţă la FRF şi a acceptat să reprezinte România la nivel internaţional:

ADVERTISEMENT

“Este vorba de un jucător de la Bayern Munchen care se numeşte Canea, român, a fost căpitanul naţionalei Germaniei la U-17.

A avut o accidentare la genunchi şi în timpul recuperării l-am invitat la Federaţie pe el şi pe tatăl lui şi i-am rugat să joace pentru România. Pentru că sunt români din Mangalia.

ADVERTISEMENT

“Joacă de mult timp la Bayern Munchen. Nu s-a născut în Germania, este din Mangalia”

El fiind la Bayern Munchen, iar să fii căpitanul naţionalei U-17 a Germaniei nu este puţin lucru. Vine după o intervenţie chirurgicală. Rareş Canea îl cheamă. 

Joacă de mult timp la Bayern Munchen. Nu s-a născut în Germania, este din Mangalia. Am avut nişte discuţii cu el, aşa ne-a spus, că sunt şanse mari să joace pentru noi. 

ADVERTISEMENT

Sunt foarte mulţi jucători interesanţi. I-am găsit şi prin America, prin Canada. Este foarte greu să îi aduci la echipa naţională, pentru că au nevoie de cel puţin o zi de acomodare la fusul orar de aici”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA

Rareş Canea, legitimat din 2014 la Bayern!

Născut pe 12 martie 2009, Rareş Canea este legitimat la a doua echipă a lui Bayern Munchen. El joacă pe postul de fundaş central şi este legitimat la cel mai puternic club din Germania din anul 2014, evoluând la mai multe categorii de vârstă de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Căpitanul naționalei U17 a Germaniei, de la Bayern München, va juca pentru România

ADVERTISEMENT