Fotbal intern

Anunţul clujenilor despre meciul FC Argeş – CFR! Decizia luată de campioană

04.11.2020 | 13:05
Anuntul clujenilor despre meciul FC Arges  CFR Decizia luata de campioana
ADVERTISEMENT

Oficialii lui CFR Cluj au anunţat, după partida cu Gaz Metan Mediaş, că nu vor ca echipa să se prezinte la meciul cu FC Argeş. După câteva zile, discursul s-a modificat şi campionii au luat o decizie finală. 

Campioana României a criticat arbitrajul după înfrângerea de duminică cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. Antrenorul CFR-ului a spus că își va da demisia, prestația arbitrilor fiind doar unul dintre motivele pentru care Petrescu e supărat.

ADVERTISEMENT

După partida cu Gaz Metan Mediaş, FANATIK a dezvăluit discuţia dură dintre Neluţu Varga şi Dan Petrescu, iar una dintre variantele luate în calcul era ca antrenorul să nu facă deplasarea la Piteşti.

CFR știe cu cine se va lupta la titlu

Gadola crede că patru formații se vor lupta la campionat în acest sezon. El își dorește ca partidele să se joace numai pe teren.

ADVERTISEMENT

“În mare parte sunt vorbe aruncate la supărare, dar în momentul în care vezi aceste coincidențe, cum se spune, te întrebi dacă sunt coincidențe sau chiar există așa ceva. Fotbalul trebuie să se joace pe teren și să fie corect. Meciul de la Cluj a alimentat foarte mult această idee de conspirație asupra noastră.

Sunt trei echipe importante – Universitatea Craiova, FCSB și Viitorul. Sunt echipe foarte bune și cred că ne vom lupta cu ei pentru titlu. Aș dori ca în meciurile directe cu ei să arătăm că suntem mai buni, așa cum am câștigat campionatul cu Universitatea Craiova. Un meci perfect pentru noi, toată stima pentru jucătorii noștri. Ne luptăm și anul ăsta, vrem să câștigăm campionatul, e clar că asta se dorește. Mă bucur că există echipe cu care să ne batem și să luptăm pe teren”, a declarat Gadola, la cei de la ProX.

ADVERTISEMENT

“Eu am cerut jucători și arbitraje corecte!”

De când este antrenor la campioana României, Dan Petrescu s-a plâns mereu de prestația arbitrilor, dar cel mai nemulțumit a fost după jocul contra celor de la Gaz Metan Mediaș, din runda a noua. În minutul 65, clujenii au vrut o lovitură de la 11 metri la duelul dintre Păun și Roberto Romeo, însă ”centralul” a dat lovitură liberă de pe linia careului.

După alte trei minute, Costache a înscris, însă arbitru George Găman nu a validat golul. În minutul 77, ardelenii au mai vrut o lovitură de la 11 metri la duelul dintre Păun și Alceus, dar nici acum nu s-a acordat ceva.

ADVERTISEMENT

Totodată, antrenorul clujenilor este nemulțumit și de conducere pentru că nu i-a adus fotbaliști: “Eu am cerut jucători și arbitraje corecte! Arbitraje corecte nu am… Nu am cerut să mă ajute niciodată, dar să fie corecți. Păi, tată, ei (n.r.: conducătorii) trebuie să se ocupe și să vorbească. Ce ne facem? Eu să vorbesc? M-am săturat să vorbesc. Trebuie să vorbească să-mi asigure arbitraje corecte”, a declarat Petrescu.

După partida cu Gaz Metan, CFR-ul se află pe locul al treilea al clasamentului primei ligi din România. Ardelenii au 18 puncte acumulate după nouă runde. Ei sunt întrecuți de FCSB (21 de puncte) și Universitatea Craiova (24). CFR Cluj ar putea da peste FCSB în Cupa României. Ardelenii l-au adus pe Ben Youssef, jucător care evoluează pentru naționala Tunisiei.

ADVERTISEMENT