Fotbal intern

Anunțul de ultimă oră al patronului. Transfer de titlu la FCSB: ”Am vorbit cu Reghecampf”

21.06.2020 | 23:54
Anuntul de ultima ora al patronului Transfer de titlu la FCSB Am vorbit cu Reghecampf
ADVERTISEMENT

FCSB se îndreaptă cu pași mari spre un nou sezon în care nu va câștiga titlul, iar Gigi Becali este hotărât să facă un transfer important în sezonul viitor.

Supărat după remiza din meciul cu Gaz Metan Mediaș, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a anunțat că este pe cale să aducă un personaj care este extrem de apreciat în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Este vorba de preparatorul fizic Thomas Neubert, cel care a mai lucrat la FCSB în perioada când antrenor era Laurențiu Reghecampf.

FCSB face un transfer în speranța că va câștiga titlul

De altfel, preparatorul german lucrează și în acest moment cu Reghecampf la formația Al Wahda, dar fostul antrenor al ”roș-albaștrilor” ar fi dispus să-l lase să se întoarcă în România.

ADVERTISEMENT

”Hai să vă spun. Vreau să-l readuc la echipă pe Neubert. Am vorbit cu Reghe ca să mi-l lase. A spus că este de acord”, a declarat Becali la emisiunea Digi Sport Special.

”Este bine plătit? Păi, și? Asta e, îi dau și eu 10.000 de euro pe lună și gata. În mandatul trecut a câștigat 8.000 de euro!”, a mai spus finanțatorul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

”Dar, este clar că avem nevoie de un specialist pe această funcție pentru că nu se poate să ni se accidenteze așa jucătorii. Sunt 4 jucători cu accidentare la același mușchi. Noi suntem cei mai proști la câți accidentări avem”, a menționat Gigi.

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că Bogdan Planic nu poate pleca de la FCSB pentru că mai are un an de contract, iar clauza de reziliere este de 10 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

FCSB a remizat cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-2, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului. Pentru gazde au marcat Tănase (12) și Petre (90+3 penalty), pentru oaspeți înscriind Buș (57) și Ju3l-Nielsen (90+4).


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 2,25 este cota pentru „2 și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT