Fotbal international

Anunțul devastator al lui Cesare Prandelli, fostul selecționer al Italiei: „Am pierdut prieteni din cauza epidemiei”

14.03.2020 | 20:55
Anuntul devastator al lui Cesare Prandelli fostul selectioner al Italiei Am pierdut prieteni din cauza epidemiei
ADVERTISEMENT

Cesare Prandelli, fostul selecționer al Italiei și antrenor al lui Adrian Mutu, a vorbit despre epidemia de coronavirus care s-a abătut asupra Itlaiei și despre efectele negative pe care le-a trăit din cauza infecției.

Anunțul devastator al lui Cesare Prandelli despre coronavirus

Cesare Prandelli, fostul selecționer al Italiei, a vorbit despre efectele negative pe care le are în viață din cauza epidemiei de coronavirus:

ADVERTISEMENT

Am pierdut prieteni din cauza acestui virus, este groaznic. Totul a pornit de la un joc de bocce (N.R- un sport tradiţional cu bile) între două sate din vecinătate.

Dintre cei care au participat câţiva fuseseră la multe meciuri ale Fiorentinei, şi acasă şi în deplasare. Şi eu am stat în Florenţa, mai am prieteni care au fost testaţi pozitiv şi acum sunt în carantină”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că este un sacrificiu prea mare să stai închis în casă pentru o perioadă. Gândiţi-vă la cei care lucrează în spitale şi nu şi-au văzut familia de atâta timp.

Din păcate, cred că decizia de izolare a venit prea târziu. Poate că natura ne transmite un mesaj prin această nenorocire”, a mai spus fostul antrenor al lui Adrian Mutu de la Fiorentina.

ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus la nivelul fotbaliștilor din Serie A

Epidemia de coronavirus care a lovit Italia s-a năpustit și asupra fotbaliștilor din Serie A, iar Daniele Rugani, fundașul lui Juventus, a fost primul jucător din campionatul Italiei infectat cu COVID-19.

Cristiano Ronaldo a lansat un mesaj în care cere oamenilor să respecte regulile autorităților și îi transmite toate gândurile bune coechipierului său de la Juventus.

ADVERTISEMENT

„Omenirea trece printr-un moment foarte dificil care ne cere să fim foarte atenți. Vă vorbesc, nu din poziția unui jucător de fotbal, ci ca un copil, un tată, un om care este îngrijorat pentru epidemia care afectează întreaga lume.

Este important să urmăm toate sfaturile pe care OMS și autoritățile le dau. Să protejăm viețile oamenilor este ceea ce ar trebui să ne intereseze cel mai mult.

Vă transmit toate gândurile mele bune tuturor celor care ați pierdut pe cineva care vă este drag, celor care luptați cu virusul, precum colegul meu Daniele Rugani, iar cei care luptă pentru viețile noastră vă transmit că aveți toată susținerea mea”, a spus starul lui Juventus.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT