Life

Anunțul făcut de Carmen de la Sălciua după un an de căsnicie cu Marian Corcheș: ”O veșnicie”

Vestea făcută publică de Carmen de la Sălciua la aniversarea primului an de mariaj cu Marian Corcheș. Ce își dorește artista.
11.10.2023 | 16:40
Anuntul facut de Carmen de la Salciua dupa un an de casnicie cu Marian Corches O vesnicie
Vestea făcută publică de Carmen de la Sălciua la aniversarea primului an de mariaj cu Marian Corcheș. Ce își dorește artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de interpreta de muzică de petrecere după un an de căsnicie cu partenerul de viață. Bruneta vorbește despre veșnicie, fiind convinsă că și-a găsit sufletul pereche. Ce planuri de viitor are cântăreața.

Vestea făcută publică de Carmen de la Sălciua la aniversarea primului an de mariaj cu Marian Corcheș. Ce își dorește artista

Carmen de la Sălciua a făcut publică o veste importantă la aniversarea primului an de mariaj cu Marian Corcheș. Artista își dorește ca povestea de dragoste din prezent să fie una solidă și să nu se termine niciodată.

ADVERTISEMENT

Vedeta este la a doua căsnicie, după ce în trecut a fost căsătorită cu Culiță Sterp. A trecut deja printr-un divorț și acum vrea ca lucrurile să decurgă normal și să nu existe certuri și discuții peste care să nu poate trece.

Are o mare dorință, aceea de a rămâne pentru totdeauna soția lui Marian Corcheș. Cântăreața de muzică de petrecere și-a pus toată încrederea și iubirea în această relație de iubire care evoluează frumos și pe calea cea bună.

ADVERTISEMENT

„1 an de la cea mai fericită zi din viața noastră! Să petrecem o veșnicie iubindu-ne și având grijă unul de celălalt”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram. Artista a împărtășit cu fanii și o imagine din ziua nunții.

Evenimentul din data de 11 octombrie 2022 a fost unul restrâns, la care au luat parte doar familia și persoanele apropiate. Vedeta și-a dorit să păstreze discreția, cererea în căsătorie având loc într-o vacanță petrecută în Dubai.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, în culmea fericirii

Carmen de la Sălciua are toate motivele să fie bucuroasă și să profite din plin de toate lucrurile frumoase. Este în culmea fericirii și radiază la brațul bărbatului care o surprinde plăcut de fiecare dată când simte acest lucru.

La începutul lunii octombrie vedeta a împlinit 35 de ani, ocazie cu care a primit un buchet imens de trandafiri. Cântăreața este răsfățată constant de partenerul de viață, Marian Corcheș, cu care vrea să devină mamă.

ADVERTISEMENT

Și-a pus în gând să aducă pe lume un copil anul viitor și speră ca Dumnezeu să îi asculte rugăciunile. Tot ce vrea este ca bebelușul să fie binecuvântat cu sănătate și noroc pentru a trece cu bine peste toate problemele și necazurile vieții.

ADVERTISEMENT