Life

Soțul lui Carmen de la Sălciua, încă ”legat” de fosta soție. Ce acuzații îi aduce femeia: ”Sper să se facă dreptate”

Soțul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, este încă ”legat” de fosta soție, Bianca Avram. Care este motivul și ce acuzații îi aduce femeia?
13.09.2023 | 10:02
Sotul lui Carmen de la Salciua inca legat de fosta sotie Ce acuzatii ii aduce femeia Sper sa se faca dreptate
De cât timp este căsătorită Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Soțul lui Carmen de la Sălciua, Marian Corcheș, nu se poate bucura pe deplin de mariajul cu artista, căci viața îi este zbuciumată de fosta soție. Încă este ”legat” de Bianca Avram, cu toate că au divorțat. Femeia a ieșit în spațiul public și i-a adus acuzații.

Ce îl mai leagă încă pe soțul lui Carmen de la Sălciua de fosta soție

Doi ani a fost căsătorit Marian Corcheș cu Bianca Avram și, deși divorțul s-a pronunțat, procesul de partaj continuă. Cei doi nu au ajuns la un sens comun referitor la împărțirea bunurilor, iar Bianca Avram se consideră neîndreptățită.

ADVERTISEMENT

”Separarea noastră încă continuă, nu ne-am încheiat încă conturile. Separarea de bunuri nu s-a terminat. Mi s-a dat foarte puțin din tot ce am cerut. Sper să se termine totul cu bine, sper că legea va decide ce trebuie să-mi dea, e foarte greu să spui sume, eu sper să se facă dreptate și să primesc ceea ce mi se cuvinte. Nu vreau să vorbesc despre bani, despre lucruri”, a declarat femeia pentru Spynews.

Bianca Avram speră ca judecătorii să dea o sentință finală cât mai rapid și care să fie în favoarea sa. Este revoltată de faptul că fostul soț o poartă ”prin tribunale pentru bani” , în condițiile în care ea și-a dorit să rezolve situația pe cale amiabilă. Totodată, îl acuză pe Marian Corcheș că nu vrea să-i cedeze bunurile care i se cuvin.

ADVERTISEMENT

”Eu sper să se termine cu bine, atunci când dreptatea e de partea ta eu cred că se va termina cu bine, însă la el mă pot aștepta la surprize. Pentru mine religia mea așa îmi spune, că nu ar fi trebuit poate să merg prin tribunale să mă judec cu fostul soț pentru ceea ce mi se cuvinte, asta m-a durut cel mai tare, falsitatea lui, că dacă se crede atât de credincios nu trebuia să-și ducă fosta nevastă prin tribunale pentru bani.

Eu de doi ani de zile am încercat pe cale amiabilă, nu să mă duci prin tribunale și să mă judec pentru bani, bani care normal mi se cuvin, după tot ce am făcut împreună. El a ales să nu-mi dea, el a ales altceva”, a mai precizat Bianca Avram.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Marian Corcheș urmează să se căsătorească la rândul său

Bianca Avram a mai dezvăluit că nu mai are absolut niciun sentiment pentru Marian Corcheș și că și-a făcut un nou partener de viață. Speră să se înțeleagă cu el, să fie bărbatul pe care și l-a dorit o viață întreagă. De altfel, s-ar putea ca anul viitor să bată clopote de nuntă.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt căsătoriți din 2022, la doar un an după ce s-au cunoscut și îndrăgostit reciproc. Nunta lor a fost organizată în mare secret, departe de ochii curioșilor. Au dat vestea și public abia după încheierea petrecerii.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a mai fost și ea la rândul său căsătorită. A avut un mariaj cu solistul de manele, Culiță Sterp. Se speculează că motivul separării în acest caz a fost infidelitatea. Culiță Sterp ar fi avut mai multe femei, iar în prezent formează o căsnicie cu o tânără pe nume Daniela Iliescu.

ADVERTISEMENT