Life

Anunțul făcut de Xonia după ce a fost prinsă băută și drogată la volan: ”Nu am consumat substanțe interzise”

Xonia, prima declarație după ce a condus sub influența alcoolului și substanțelor interzise. Ce a mărturisit cântăreața.
23.06.2023 | 20:00
Anuntul facut de Xonia dupa ce a fost prinsa bauta si drogata la volan Nu am consumat substante interzise
Xonia, prima declarație după ce a condus sub influența alcoolului și substanțelor interzise. Ce a mărturisit cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Anunțul făcut de vedeta, pe numele său real Loredana Sachelaru, după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. Frumoasa blondină a transmis că nu a consumat substanțe interzise și că urmează să demonstreze acest lucru.

Xonia, prima declarație după ce a condus sub influența alcoolului și substanțelor interzise. Ce a mărturisit cântăreața

Xonia a făcut prima declarație după ce a condus sub influența alcoolului și substanțelor interzise. Ce a mărturisit cântăreața pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu dosarul în care este anchetată de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă trage un semnal de alarmă legat de informațiile care s-au vehiculat în ultimele ore și spune că nu este adepta drogurilor. În schimb, blondina recunoaște că a băut înainte de a conduce mașina pe drumurile publice.

„În atenția prietenilor mei din mass-media, vă transmit declarația mea oficială și unică pe acest cont de socializare. Referitor la întâmplarea intens mediatizată în ceea ce mă privește, vreau să vă asigur de întreaga mea bună credință. 

ADVERTISEMENT

În nicio împrejurare nu am consumat substanțe interzise și nu încurajez asemenea comportamente. Din acest motiv m-am deplasat la I.N.M.L. în vederea prelevării de probe biologice, pentru a face dovada contrară. 

Am convingerea că rezultatele testelor biologice vor evidenția lipsa unor astfel de substanțe, urmând ca organele statutul să stabilească explicația pentru care dispozitivul de control inițial a furnizat indicii false sau eronate ori care sunt factorii care pot influența un astfel de rezultat”, a scris Xonia pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Xonia, despre consumul de alcool: ”Mi-o asum”

„În ceea ce privește consumul de băuturi alcoolice, astfel cum am declarat și în fața autorităților, cu mult anterior de a mă urca la volan consumasem o cantitate mică de vin și am considerat, în mod greșit, se pare, că după trecerea unui interval de timp, alcoolul s-ar fi eliminat. 

O astfel de apreciere eronată este o greșeală pe care mi-o asum și nicidecum o sfidare a legii. Nu recomand nimănui să procedeze astfel. Sunt un om onest și așa voi continua să fiu.

ADVERTISEMENT

Până la primirea rezultatelor și finalizarea procedurilor legale, vă rog să îmi respectați decizia de a nu mai vorbi despre acest aspect. Vă mulțumesc de înțelegere”, a completat Xonia în social media.

ADVERTISEMENT