Sport

Anunțul lui Andrea Compagno care îi va întrista pe fanii FCSB. Cum se simte atacantul italian la noua echipă: „M-am îmbogățit enorm”

Fanii FCSB îl regretă enorm pe Andrea Compagno. Fostul atacant din SuperLiga se simte excelent la noua echipă, unde a marcat deja primul gol.
23.03.2024 | 17:35
Anuntul lui Andrea Compagno care ii va intrista pe fanii FCSB Cum se simte atacantul italian la noua echipa Mam imbogatit enorm
Andrea Compagno s-a acomodat la noua echipă. Atacantul italian se simte excelent după plecarea de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno s-a acomodat la Tianjin Jinmen Tiger. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea fostului atacant de la FCSB în prima ligă din China. Atacantul este fericit pentru alegerea făcută și visează în continuare să îmbrace tricoul naționalei Italiei.

Anunțul lui Andrea Compagno care îi va întrista pe fanii FCSB. Cum se simte atacantul italian la noua echipă: „M-am îmbogățit enorm”

Andrea Compagno a plecat de la FCSB la începutul lunii februarie. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a acceptat să-i dea drumul atacantului de 27 de ani în schimbul sumei de doar 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Fanii „roș-albaștrilor” nu au fost de acord sub nicio formă cu plecarea lui Andrea Compagno în China. Mai mult decât atât, atacantul italian a marcat primul gol în tricoul noii sale echipe la mai puțin de 24 de ore după înfrângerea dureroasă suferită de FCSB, scor 0-4 cu Rapid.

Totuși, Andrea Compagno pare că a trecut peste momentul dificil al despărțirii de FCSB. Atacantul care a evoluat în România și pentru FC U Craiova se simte excelent la Tianjin Jinmen Tiger. Mă adaptez și sunt fericit să fiu aici. Descopăr locuri minunate și cred că m-am îmbogățit enorm din punct de vedere cultural”, a declarat Andrea Compagno, potrivit Repubblica.

ADVERTISEMENT

Plecat de la FCSB, Andrea Compagno nu și-a luat gândul de la naționala Italiei: „Rămâne mai mult decât un vis”

În urmă cu un an, Andrea Compagno a fost trecut de Roberto Mancini în lotul lărgit al naționalei Italiei pentru meciurile din preliminariile EURO 2024. În cele din urmă, atacantul FCSB la acea vreme nu a prins lista finală.

Totuși, Andrea Compagno nu a încetat să viseze atât la o posibilă convocare în lotul „Squadrei Azzurra”, cât și la un transfer în Serie A. “Echipa națională a Italiei rămâne mai mult decât un vis. 

ADVERTISEMENT

Dorința mea, încă din copilărie, a fost mereu să joc în Serie A. În Italia. Din păcate, însă, nu a existat niciodată o oportunitate concretă”, a mai spus Andrea Compagno, conform sursei menționate.

Andrea Compagno, sincer după transferul în China: „Am avut nevoie de o schimbare”

Andrea Compagno s-a format la academia celor de la Palermo. Atacantul cotat în prezent la două milioane de euro a evoluat ulterior pentru Catania. Înainte să facă pasul în România la FC U Craiova, Compagno a îmbrăcat tricoul unor echipe precum Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Argentina, Borgosesia, Nuorese și Tre Fiori.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno mai are contract cu Tianjin Jinmen Tiger până pe 31 decembrie 2025. Atacantul italian are un salariu de 700.000 de euro pe sezon, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT