Sport

PSG i-a stabilit prețul lui Kylian Mbappe și vrea să-l vândă neapărat. Care sunt super echipele interesate și ce șanse are fiecare

PSG i-a stabilit prețul lui Kylian Mbappe după ce atacantul a dezvăluit că nu își va prelungi contractul. Lista cu numele echipelor interesate.
13.06.2023 | 20:23
PSG ia stabilit pretul lui Kylian Mbappe si vrea sal vanda neaparat Care sunt super echipele interesate si ce sanse are fiecare
PSG i-a fixat prețul lui Kylian Mbappe pentru perioada de transferuri din vară. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe le-a trimis un mail șefilor de la PSG în care i-a anunțat că nu va activa clauza din contract și nu își va prelungi pentru încă un sezon înțelegerea care va expira în vara anului 2024. Campioana Franței vrea cu orice preț să-l cedeze pe atacant pentru a nu-l pierde gratis anul viitor.

PSG i-a stabilit prețul lui Kylian Mbappe

PSG ia în calcul să îl vândă pe Kylian Mbappe în această vară, după ce golgheterul Cupei Mondiale 2022 le-a transmis parizienilor că nu își va prelungi contractul. Potrivit publicației ESPN, campioana Franței i-a fixat deja prețul de transfer al atacantului.

ADVERTISEMENT

Conform sursei menționate, PSG este dispusă să-l cedeze pe Kylian Mbappe în schimbul sumei de 150 de milioane de euro. Este o sumă cu 30 de milioane de euro mai mică decât cota de piață a „șeptarului”. Transfermarkt îl evaluează pe Kylian Mbappe la 180 de milioane de euro.

Totuși, PSG a luat decizia radicală de a-l vinde pe Kylian Mbappe pentru a nu-l pierde gratis. La începutul anului viitor, Kylian Mbappe va intra în ultimele 6 luni de contract cu gruparea de pe Parc des Princes. Astfel, Mbappe va fi liber să semneze un precontract cu o altă formație fără vreo sumă de transfer.

ADVERTISEMENT

Real Madrid stă la pândă după anunțul lui Kylian Mbappe

Real Madrid este favorită să-l transfere pe Kylian Mbappe. „Galacticii” au fost aproape să-l aducă gratis pe atacantul francez anul trecut, însă fotbalistul a semnat în ultima clipă prelungirea contractului cu PSG. Totul depinde și de preferințele lui Florentino Perez.

Președintele grupării „blanco” a fost extrem de dezamăgit după alegerea lui Kylian Mbappe de a semna prelungirea cu PSG. Totul, după ce șeful „galacticilor” ajunsese la un acord verbal cu superstarul francez pentru a veni gratis în lot. Anul trecut, Florentino Perez declara că nu are în vedere transferul lui Mbappe pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Conform Marca, șefii de la Real Madrid nu se aruncă pentru a-i face o propunere oficială lui Kylian Mbappe, ci așteaptă un semn de la atacant. Fanii madrileni îl văd pe Kylian Mbappe înlocuitorul perfect al lui Karim Benzema, transferat la Al-Ittihad FC.

Manchester United, interesată de Kylian Mbappe dacă Sheikh Jassim preia clubul

Șeicul qatarez Jassim ben Hamad al-Thani a ajuns la un acord cu familia Glazer pentru a prelua Manchester United. „Telenovela” din jurul clubului de pe Old Trafford ar urma să ajungă la finală, după ce familia Glazer a acceptat oferta de cumpărare a șeicului qatarez.

ADVERTISEMENT

Potrivit Al Watan, qatarezii vor face anunțul oficial în următoarele zile. Astfel, Manchester United va intra în cursa de urmărire pentru transferul lui Kylian Mbappe dacă Sheikh Jassim va deveni noul acționar al „diavolilor”.

Astfel de discuții au existat și în luna februarie. Șansele transferului lui Kylian Mbappe la Manchester United ar putea crește considerabil dacă Sheikh Jassim va prelua clubul, iar bugetul pentru transferuri va crește. Mai mult decât atât, patronii qatarezi ai lui PSG ar fi propus deja mutarea lui Kylian Mbappe pe „Teatrul Viselor”.

Chelsea nu se înscrie în cursa pentru semnătura lui Kylian Mbappe

La fel ca Real Madrid, Chelsea a făcut eforturi pentru a-l transfera la Kylian Mbappe vara trecută din postura de jucător liber de contract. Jurnalistul italian, specializat în transferuri, Fabrizio Romano, a vorbit despre felul în care Chelsea vede situația lui Kylian Mbappe.

Fabrizio Romano a precizat că Chelsea vrea să facă lucrurile diferit în actuala perioadă de transferuri în ceea ce îl privește pe Kylian Mbappe. „Chelsea era interesată de situație în urmă cu un an și își dorea să fie informată despre situația lui Mbappe. 

Acum, sentimentul în jurul lui Chelsea este că vor să facă lucruri diferite. Nu vor să intre în cursă, așa că situația din jurul lui Chelsea și Mbappe este, în acest moment, liniștită. Evident că îl apreciază pe jucător, dar surse apropiate confirmă că nu lucrează la transfer, cel puțin nu de acum”, a declarat Fabrizio Romano.

ADVERTISEMENT