Sport

Nasser Al-Khelaifi confirmă că Mbappe pleacă de la PSG! Decizia luată de Real Madrid

Kylian Mbappe a luat decizia și va pleca de la PSG la finalul sezonului. Starul de pe Parc des Princes l-a anunțat deja pe Nasser Al-Khelaifi.
15.02.2024 | 21:27
Nasser AlKhelaifi confirma ca Mbappe pleaca de la PSG Decizia luata de Real Madrid
Nasser Al-Khelaifi confirmă că Mbappe pleacă de la PSG! Decizia luată de Real Madrid
ADVERTISEMENT
15-02-2024
19:31

Nasser Al-Khelaifi confirmă că Mbappe pleacă de la PSG!

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, confirmă decizia pe care a luat-o Kylian Mbappe. Totodată, oficialul parizienilor susține și faptul că nu au fost stabilite și condițiile plecării starului francez de pe Parc des Princes.

“Clubul confirmă faptul că Mbappe ne-a comunicat decizia de a pleca de la PSG la finalul acestui sezon. Condiţiile despărţirii nu au fost încă stabilite”, se arată în comunicatul lui Nasser Al-Khelaifi, potrivit mundodeportivo.com.

15-02-2024
18:16

Decizia luată de Real Madrid, după ce Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG

După Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG, Real Madrid a făcut un pas în față și i-a trimis o propunere atacantului francez.

Real Madrid a venit cu o propunere mai mică decât cea pe care o înaintease în vara anului 2022, conform jurnalistului italian Fabrizio Romano. Totodată, oferta este una chiar mai mică de ceea ce putea obține Mbappe dacă semna un nou contract cu PSG.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Kylian Mbappe se află în ultimele 6 luni de contract la PSG. Iar acest lucru se întâmplă după ce el nu a vrut să semneze prelungirea propusă de șefii liderului din Ligue 1. Astfel, starul de pe Parc des Princes are libertatea de a-și alege orice altă destinație la finalul sezonului.

Kylian Mbappe pleacă de la PSG la finalul sezonului!

Potrivit celor de la RMC Sports, Kylian Mbappe a anunțat că va pleca de la PSG. Hotărârea va avea loc chiar la finalul sezonului. Totodată, se pare că francezul a discutat deja cu președintele grupării din Ligue 1, Nasser Al-Khelaifi.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 25 de ani, starul de pe Parc des Princes este deja de mulți ani numărul 1 la formația din Paris. Acum, atacantul trage tare pentru a-l convinge pe Florentino Pereze să îl ia la Real Madrid, acolo unde va putea juca alături de Vinicius Jr. și Jude Bellingham.

În acest moment, cel mai bine plătit jucător din Europa nu are nicio ofertă concretă de la formația de pe Santiago Bernabeu. Se pare că Florentino Perez nu se grăbește să ia o decizie în privința fotbalistului cotat la 180 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, record istoric în PSG – Real Sociedad

Câștigătorul Mondialului din 2018 este într-o formă excelentă la echipa sa favorită din copilărie. În duelul cu Real Sociedad din Champions League, Kylian Mbappe a reușit un record istoric.

Kylian Mbappe a înscris în minutul 57 primul gol al lui PSG. Reușita a venit în victoria cu 2-0 contra lui Real Sociedad din Champions League. În duelul din turul optimilor de finală, francezul a bifat un record important, ce cu greu mai poate fi egalat.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mbappe devine primul jucător din istorie care înscrie în 10 partide consecutive de pe teren propriu şi în care a fost titular. Până acum, el are la activ 44 de goluri în Liga Campionilor. Toate reușitele au venit în 66 de partide disputate în tricoul lui PSG.

Oferta maximă propusă de Florentino Perez către Kylian Mbappe

The Athletic a anunțat care e suma pe care o pune Florentino Perez pe masă. Salariul se ridică la 26 de milioane de euro pe sezon. La această sumă s-ar adăuga și o primă record de 130 de milioane de euro. Asta pentru că Mbappe ar ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe nu a reacționat cu prea mult entuziasm la contractul pe care Florentino Perez i l-a pus în față. Le-ar fi transmis spaniolilor ca nu se va grăbi să ia o decizie, conform The Athletic.

ADVERTISEMENT