Sport

Real Madrid, salariu colosal pentru Kylian Mbappe! Ce răspuns i-a dat francezul lui Florentino Perez

The Athletic a prezentat oferta financiară cu adevărat "galactică" pe care Florentino Perez i-a făcut-o lui Kylian Mbappe. Deși ar fi cel mai bine plătit jucător al lui Real Madrid, francezul nu e impresionat.
13.02.2024 | 20:49
Real Madrid salariu colosal pentru Kylian Mbappe Ce raspuns ia dat francezul lui Florentino Perez
Kylian Mbappe, deloc impresionat de eforturile financiare pe care Real Madrid ar fi gata să le facă pentru a-l transfera. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Misterul legat de viitorul lui Kylian Mbappe rămâne o constantă înainte de fiecare perioadă de mercato. Iar francezul profită la maximum de acestă situație pentru a le forța pe PSG și Real Madrid să arunce în joc sume astronomice.

Florentino Perez i-a prezentat oferta maximă lui Kylian Mbappe și așteaptă răspunsul francezului. PSG pare favorită să îl păstreze pe jucător

Florentino Perez pare să se fi săturat de acest joc. Șeful lui Real Madrid a stabilit deja oferta maximă pe care i-o poate face starului francez și acum așteaptă răspunsul. Nu va merge mai sus indiferent de răspunsul celor de la PSG.

ADVERTISEMENT

The Athletic a anunțat care e suma pe care o pune Florentino Perez pe masă: 26 de milioane de euro pe sezon. La care s-ar adăuga și o primă record de 130 de milioane de euro. Asta pentru că Mbappe ar ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber de contract.

Dar Kylian Mbappe nu a reacționat cu prea mult entuziasm la contractul pe care Florentino Perez i l-a pus în față. Le-ar fi transmis spaniolilor, conform The Athletic, că nu se va grăbi să ia o decizie. Ba mai mult, ar fi convins că va putea să obțină considerabil mai mult de la PSG.

ADVERTISEMENT

Real Madrid scapă în vară de salariul lui Luka Modric, al treilea cel mai mare din club. Ar putea să-l scoată de pe ștat și pe Kroos, cel mai bine plătit

Indiferent care va fi răspunsul final al lui Mbappe, Florentino Perez nu ar fi dispus să intre într-o licitație cu PSG. Nu va mai ridica suma, mai ales că se teme de reacția unor staruri ca Jude Bellingham și Vinicius Junior.

În acest moment, cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid este Toni Kroos, care încaseză aproximativ 24 de milioane de euro pe sezon. Dar acordul său cu Real Madrid expiră în vară și pare puțin probabil că va fi prelungit. Cu atât mai puțin pe o sumă atât de mare.

ADVERTISEMENT

Al doilea cel mai bine plătit este David Alaba, 22,5 milioane de euro. Mai are contract până în 2026. Pe locul 3 este Luka Modric, cu 21,8 miloane de dolari. În cazul său este deja o certitudine că nu va mai continua la Real Madrid din vară.

Cristiano Ronaldo rămâne cel mai bine plătit jucător din istoria lui Real Madrid. Hazard, cea mai mare țeapă luată de “galactici”

Jude Bellingham și Vinicius Jr. sunt următorii în clasament și au salarii identice: 20,8 milioane de euro pe sezon. Englezul are contract până în 2029, iar brazilianul până în 2027. Guti, fost jucător al lui Real Madrid, a acuzat recent clubul că nu îi oferă suficientă apreciere lui Vinicius.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a avut cel mai mare salariu din istoria lui Real Madrid, 34,8 milioane de euro în sezonul 2017-2018. Locul 2 este Eden Hazard, care încasa 33,7 milioane de euro pe sezon de la madrileni, contract care s-a terminat în vară. Iar pe 3 este Gareth Bale, cu 27 milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT