Sport

Anunţul momentului în scandalul de dopaj al Simonei Halep: “E nevinovată! Va reveni cât mai repede posibil!”

Virginia Ruzici (68 de ani), fostul manager al Simonei Halep, anunță că numărul 15 mondial va reveni pe terenul de tenis în scurt timp.
02.02.2023 | 22:12
Anuntul momentului in scandalul de dopaj al Simonei Halep E nevinovata Va reveni cat mai repede posibil
Simona Halep, la US Open. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fosta mare jucătoare de tenis le dă vești bune fanilor Simonei Halep și e convinsă că nu va fi suspendată în urma scandalului de dopaj.

Virginia Ruzici, alături de Simna Halep: „Este gata să revină. Îi țin pumnii”

Deși a fost concediată de Simona Halep, Virginia Ruzici rămâne cu toate astea aliatul sportivei.

„Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată!”, a declarat fosta legendă a tenisului într-o discuție pe Instagram cu antrenorul Daniel Spatz.

ADVERTISEMENT

Virginia Ruzici și-a arătat susținerea pentru Simona Halep încă de la început: „O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate.

Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a scris într-o postare pe pagina oficială de Instagram.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a încheiat colaborarea cu Virgina Ruzici: „Totul este Mouratoglou acum!”

Simona Halep și-a concediat rând pe rând toți românii din staff și acum lucrează exclusiv cu oameni recomandați de Patrick Mouratoglou: „Totul este Mouratoglou acum! Echipa este 100% Mouratoglou! Tot ce mă înconjoară are legătură cu academia lui și cu el!

Credeam că o voi termina cu tenisul la 30 de ani, dar acum am început un nou capitol frumos și mă bucur de asta! Voi vedea cât de bună voi fi pe viitor! Da, am avut încredere în el din prima secundă!

ADVERTISEMENT

Nu știam nimic despre el înainte, nu mai vorbisem niciodată până să merg la academia lui în aprilie! Deci totul este nou! Dar am încredere în el și mă simt în siguranță! Vom vedea!”, a explicat Simona Halep la vremea respectivă.