Sport

Apărarea lui Dinamo, dezintegrată în prima repriză cu Hermannstadt! Gafe incredibile în defensiva lui Kopic. Video

În prima repriză a partidei dintre FC Hermannstadt și Dinamo, sibienii au reușit să înscrie trei goluri și să rateze alte ocazii importante.
17.03.2024 | 19:57
Apararea lui Dinamo dezintegrata in prima repriza cu Hermannstadt Gafe incredibile in defensiva lui Kopic Video
FC Hermannstadt a primit vizita lui Dinamo, în prima etapă din play-out. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC Hermannstadt a primit vizita lui Dinamo, în prima etapă din play-out. Dacă, înaintea partidei, elevii lui Măldărășanu se aflau pe poziția a patra, ”câinii” ocupau locul 8, acesta ducând la barajul pentru meținerea în primul eșalon.

Dinamo, ajutată de VAR în prima repriză a meciului cu FC Hermannstadt

Defensiva lui Dinamo a început să se clatine încă din minutul 10, atunci când Butean a trimis o pasă periculoasă în fața porții. Fundașii ”câinilor” nu au avut nicio reacție, Ianis Stoica așteptând la a doua bară și reușind să înscrie.

ADVERTISEMENT

Faza a fost analizată timp de peste 6 minute, iar golul nu a fost validat. Rareș Vidican și Cosmin Vatamanu, arbitrii din camera VAR, au considerat că mingea a fost deviată ușor de Paraschiv înainte de a ajunge la atacantul sibian.

O nouă fază importantă în careul lui Dinamo s-a petrecut în minutul 24. Șutul lui Paraschiv, din 6 metri, a fost blocat din preajma liniei porții de coechipierul Murgia și, astfel, tabela a rămas intactă.

ADVERTISEMENT

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului

FC Hermannstadt, trei goluri în prima repriză a partidei cu Dinamo

Golul a venit în cele din urmă în minutul 38. Ianis Stoica a trimis mingea în plasa porții dinamoviste, după ce, în primă fază, Golubovic reușise să respingă lovitura de cap a atacantului.

FC Hermannstadt și-a dublat avantajul 4 minute mai târziu, când Neguț a reușit să îi scoată din joc pe apărătorii lui Dinamo și să îi paseze lui Raul Opruț. Acesta a marcat fără emoții, cu un șut la colțul scurt.

ADVERTISEMENT

Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 45+1, când un contraatac al ardelenilor s-a transformat în gol. Butean a trimis o centrare la bara a doua pentru Opruț. Șutul acestuia a fost blocat de pe linia porții de Gabriel de Moura, dar doar până la Neguț, care a marcat al treilea gol al partidei.

Dinamo și-a prezentat noul sponsor înaintea meciului cu Hermannstadt

Parcursul bun al lui Dinamo din ultimele etape ale sezonului regulat a atras un nou sponsor pentru clubul din Ștefan cel Mare. ”Câinii” au semnat un parteneriat cu o clinică, unde elevii lui Kopic au urmat mai multe tratamente de recuperare.

ADVERTISEMENT

La evenimentul de prezentare au participat Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, antrenorul Zeljko Kopic și jucătorii Dennis Politic, Gabriel Moura, Abdallah, Milanov și Neluț Roșu.

ADVERTISEMENT