News

Apartamente ieftine vândute de ANAF. Unele au prețuri mici, costă cât o garsonieră spațioasă în București

Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că scoate la licitație mai multe imobile. Printre acestea sunt și o serie de apartamente destul de ieftine.
11.02.2023 | 20:48
Apartamente ieftine vandute de ANAF Unele au preturi mici costa cat o garsoniera spatioasa in Bucuresti
ANAF scoate la licitație apartamente ieftine. Unele dintre ele au prețuri de garsonieră. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Românii care sunt în căutarea unor locuințe în această perioadă dificilă din punct de vedere financiar primesc o mână de ajutor din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

ANAF scoate la licitație apartamente ieftine. Unele dintre ele au prețuri de garsonieră

Conform unui comunicat postat pe site-ul Fiscului aflăm că, în următoarea perioadă, sunt scoase la licitație mai multe bunuri. Printre acestea se numără și 12 apartamente care au prețuri de pornire extrem de atractive.

ADVERTISEMENT

În următoarele zile, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, la sediul Serviciului de valorificare bunuri București, licitații publice pentru vânzarea unor bunuri imobile și a unor obiecte din metale și/sau pietre prețioase, a anunțat instituția.

Chiar la mijlocul lunii, pe 15 februarie, reprezentanții Fiscului organizează o licitaţie pentru valorificarea a 12 bunuri imobile la preţul total de pornire de peste 2,2 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

La un calcul simplu vedem cum, pentru un apartament, prețul mediu de pornire nu trece de 40.000 de euro, cam costă cât o garsonieră spațioasă situată în municipiul București.

Punctual, pot fi prețuri mult mai mici. De exemplu, un apartament cu două camere, living, bucătărie separată, hol și baie, cu o suprafață de 52 de metri pătrați, în comuna Miroslava, județul Iași, are un preț de pornire de 145.000 de lei, undeva la 29.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Tot pe 15 februarie, se mai pune în vânzare, la Arad, un apartament cu două camere, bucătărie, baie, pe o suprafață de 84 mp. Prețul de pornire este unul de 196.000 de lei, undeva la 40.000 de euro.

La o zi distanță, pe 16 februarie, are loc licitația organizată pentru valorificarea a 34 grupuri care cuprind obiecte de natura metalelor și/sau pietrelor prețioase. Valoarea totală de pornire a licitației de peste 1,5 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

Toate aceste anunțuri care pot fi de mare interes pentru unii cetățeni se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunţuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului. Pe site-ul instituției fiscale puteți afla informaţiile necesare înscrierii la licitaţie.

ADVERTISEMENT
Tags: