Life

Aplicațiile care îți dau bani ca să stai acasă. Trebuie doar să răspunzi la sondaje de opinie. Sumele câștigate nu sunt deloc mici

Aplicațiile care te plătesc să stai acasă. Nu trebuie decât să completezi sondaje de opinie. Poți câștiga sume destul de frumoase.
17.03.2024 | 12:50
Aplicatiile care iti dau bani ca sa stai acasa Trebuie doar sa raspunzi la sondaje de opinie Sumele castigate nu sunt deloc mici
Despre ce aplicatii este vorba. Sursa foto: AW Software
ADVERTISEMENT

Cum poți face bani de acasă? Un astfel de serviciu este util multor persoane, în special mamelor care nu dispun de timp suficient pentru a se deplasa la locul de muncă, deoarece trebuie să stea în preajma copilului.

Aplicații pe care poți completa sondaje de opinie și poți face bani

Sondajele de opinie pot fi o sursă de venit consistentă multor oameni astăzi. El se pot completa online, prin diferite aplicații. Ai nevoie, ce-i drept, și de răbdare, dar dacă stai foarte bine la acest capitol, la final te poți bucura de efortul depus.

ADVERTISEMENT

Desigur, trebuie să ai grijă întotdeauna și la ofertele pe care le primești în legătură cu aceste sondaje, fiindcă link-urile te pot direcționa către furnizarea involuntară a unor date personale, respectiv a unor informații bancare.

În același timp, nu ai nevoie de o pregătire universitară sau de BAC pentru a bifa răspunsurile din sondaje. Acestea sunt studii de piață, pentru a face o verificare, de exemplu, asupra celor mai consumate produse alimentare.

ADVERTISEMENT

Una dintre aplicațiile unde vei găsi sondaje de opinie este Marketagent. Se poate descărca din funcția ”Magazin Play” de pe Android sau iPhone, iar odată ce te vei înregistra, vei vedea că poți beneficia de remunerații inclusiv în euro. În funcție de lungimea sondajului, primești puncte care se transformă în bani.

Dacă ai reușit să acumulezi 10 euro, mai departe poți solicita transferul sumei, care ți se va returna în câteva zile prin intermediul PayPal. După ce vei completa un set de chestionare, ulterior vei fi notificat cu privire la alte chestionare.

ADVERTISEMENT

Unele aplicații au și sistem de loterie

De asemenea, poți descărca și aplicația Mobrog. Și aceasta face plata prin PayPal, dar doar după ce ai reușit să strângi 5 euro. Și în acest caz depinde de dimensiune și de timpul alocat. Sondajele cu mai multe pagini vor fi mereu mai bine remunerate.

Pe Mobrog se găsește și un sistem de loterie. Poți avea bilete la loto dacă vei participa la sondaje și, evident, ai putea fi norocosul unei sume mari. Ai aflat de TGM Panel România? Este o altă platformă de câștiguri online prin chestionare.

ADVERTISEMENT

TGM Panel România nu are o aplicație mobilă, însă poți accesa platforma folosind orice dispoztiv, de la telefon, până la laptop, calculator sau tabletă. Crearea unui cont se face rapid, iar invitațiile la sondaje se trimit prin e-mail.

Chestionarele sunt plătite cu prețuri începând de la 0, 10 euro până la 1,30 euro. Procedura de furnizare a banilor este tot prin PayPal, dar doar după ce atingi pragul minim de 10 euro. Dacă nu reușești într-un anumit interval, poți reveni oricând la chestionare.

ADVERTISEMENT
Tags: